Hapy Channel redifuzeaza Uzurpatoarea
Happy Channel difuzeaza in prezent telenovela Uzurpatoarea (La Usurpadora – 2019), remake-ul productiei omonime din 1998. Productia a avut premiera in Romania pe Happy Channel in vara anului 2020. Uzurpatoarea a fost produsa de Carmen Armendáriz pentru Televisa.

Rezumat telenovela Uzurpatoarea
Dupa ce afla de existenta sorei sale gemene, Paola Miranda o forteaza pe Paulina Doria sa isi asume identitatea, avand scopul sa o ucida, sa isi insceneze astfel moartea si sa inceapa o noua viata cu iubitul sau.

Paolo Miranda, Prima Doamna a Mexicului, are o relatie nefericita cu presedintele, Carlos. Ea descopera ca este adoptata si ca are o sora geamana. Desi o uraste pe aceasta, ea vede o oportunitate din a scapa de viata sa nefericita si intentioneaza sa faca schimb cu sora ei de Ziua Independentei si sa o ucida. Astfel, ea va putea sa fuga cu amantul sau, Gonzalo.

Din distributie fac parte actorii Sandra Echeverría (Savages – 2012), Andrés Palacios, Arap Bethke (Lasa-ma sa zbor – 2017), Germán Bracco (Cealalta familie a sotului meu – 2017), Juan Carlos Barreto (Vencer el miedo – 2020), Ana Bertha Espín (Stapana – 2010), Juan Martín Jauregui (Ajutor, ma indragostesc – 2021), Aurora Gil, Queta Lavat, Montserrat Marañon (Prinde-l daca poti – 2020), Verónica Terán, Daniela Schmidt (Monarca – 2019), Macarena Oz, Monica Jimenez (El Señor de los Cielos – 2013), Martín Saracho (Cine a ucis-o pe Sara? – 2021) si altii.

Hapy Channel redifuzeaza Uzurpatoarea

In tara natala, seria a avut 25 episoade difuzate pe Las Estrellas. Happy Channel difuzeaza telenovela Uzurpatoarea sambata, de la ora 22:00. Pe IMDb a obtinut nota 6.9 din 112 recenzii.

Telenovela Uzurpatoarea din 1998 a avut un succes mai mare, ajungand la 102 episoade. In rolul principal s-a aflat Gabriela Spanic iar pe IMDb a obtinut nota 7.8 din aproape 2.500 de recenzii.

Atat seria din 1998 cat si cea din 2019 au fost inspirate din povestea scriitoarei din Cuba, Inés Rodena.

Daca ati urmarit Uzurpatoarea, ce parere aveti despre aceasta productie? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.