HBO GO Romania nu mai functioneaza din Marea Britanie
Contul HBO GO Romania nu mai functioneaza din Marea Britanie, conform mesajului afisat pe HBO GO:

Ca urmare a Brexit, HBO GO nu va mai putea fi accesat din Marea Britanie iar regulile de portabilitate ale UE nu se vor mai aplica. HBO GO va putea fi accesat in continuare in tarile din UE. Daca ti-ai facut abonament direct pe site, poti anula din Setari/Administrarea abonamentului. Daca ai abonament prin operator, te rugam sa iei legatura cu acesta. Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne scrii la contact@hbogo.ro (3.14).

Asadar, nu mai putem utiliza contul HBO GO facut in Romania in Regatul Unit al Marii Britanii (UK). Pe langa Romania, HBO GO se poate utiliza in timp ce se afla temporar si in tarile UE si in Islanda, Liechtenstein si Norvegia, insa Marea Britanie nu se mai incadreaza in lista destinatiilor unde putem utiliza acest serviciu.

O alta problema cunoscuta pe care o putem intampina este urmatoarea eroare:

Eroare zona geografica – Ati incercat sa va logati la serviciul HBO GO din Romania dar, conform adresei IP, sunteti in afara teritoriului tarii. Va rugam sa vizitati site-ul HBO GO din zona dumneavoastra sau sa incercati sa va abonati la serviciul din Romania cand sunteti in tara. In cazul in care considerati ca aceasta este o eroare, va rugam sa ne contactati

Daca intampinam aceasta eroare fiind in Romania sau intr-o tara membra UE, in Islanda, Liechtenstein sau Norvegia, trebuie sa verificam daca utilizam un serviciu VPN/proxy. Daca nu utilizam un astfel de serviciu, atunci adresa IP publica figureaza in mod eronat ca fiind din afara zonei mentionate mai sus.

In acest caz, este indicat sa ne reconectam la serviciul de internet sau daca suntem conectati la internet fix, sa repornim echipamentul de la furnizor (ONT/modem). Posibil sa fie nevoie de mai multe reporniri pentru schimbarea adresei IP publice. Putem verifica locatia adresei IP publice cu ajutorul unui site dedicat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.