Haideti, Tineri Titani! – sezonul 7 la Cartoon Network
Postul de televiziune Cartoon Network anunta ca incepand de luni, 14 noiembrie, de la ora 19:20, va difuza in premiera episoade noi din serialul Haideti, Tineri Titani!. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, in fiecare seara. Haideti,Tineri Titani! a ajuns la sezonul cu numarul 7.

Robin, Cyborg, Starfire, Raven si Beast Boy vor avea parte in sezonul 7 de noi aventuri,  apar dusmani noi dar si prieteni. De-a lungul timpului, in aceasta serie au aparut o gramada de super-eroi care au luptat alaturi de Tinerii Titani. Printre super-eroii care au aparut ca invitati speciali se numara: Batman, Aquaman, Wonder Woman si altii.

Echipa Tinerii Titani vor avea parte de multe aventuri care vor tine telespectatorii in suspans. Iata cateva indicii despre episoadele sezonului 7: intr-un episod, Tinerii Titani urmaresc tot ce se poate vedea la TV in materie de productii. Nemaiavand ce vedea la TV, eroii nostri se hotarasc sa faca propriul serial. In alt episod, Tinerii Titani vor sa isi faca sucuri de fructe, ei fiind mari amatori de sucuri. In acel episod, blender-ul le va da mari batai de cap.

Eroii nostri sunt mari amatori de gadgeturi si fac comanda online insa toate coletele lor si a locuitorilor din Jump City sunt furate iar ei sunt hotarati sa le intinda o capcana hotilor pentru a-i prinde. Insa, capcana se intoarce impotriva lor.

Haideti, Tineri Titani! – sezonul 7 la Cartoon Network

Sezonul 7 al serialului Haideti, Tineri Titani! are 51 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 10 minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,4. Cartoon Network este reteaua numarul 1 de desene animate la nivel mondial. Postul ofera telespectatorilor un continut diversificat de seriale animate realizate de casele de productie proprie dar si seriale produse de alti furnizori.

Cartoon Network se adreseaza copiilor cu varsta intre 6-11 ani. In curand, in cadrul postului Cartoon Network vor aparea seriale animate noi, cum ar fi: Gremlins, Jade Armor, Unicorn: Warriors Eternal.

Biblioteca de seriale marca Cartoon Network se gaseste si in aplicatia de streaming HBO Max. Cartoon Network apartine de compania Warner Bros. Discovery si are licenta tematica desene animate. Postul se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.