Grila de toamna Pro TV
In acest material va vom prezenta grila de toamna a celui mai urmarit post tv din Romania. Serialul romanesc Las Fierbinti se intoarce la Pro tv din 6 septembrie de la ora 20:30, iar serialul va fi difuzat 3 zile pe saptamana: luni, marti si joi de la ora 20:30.

Pe 6 septembrie va intra si serialul Vlad, ajungand la ultimul sezon cu numarul 4, in aceasta toamna vom afla deznodamantul povestii. Vlad va fi difuzat doar lunea, de la ora 21:30, dupa Las Fierbinti.

Pe 7 septembrie va intra in grila Pro TV un show nou ce se numeste Casatorie pe nevazute. Acesta este un show matrimonial in care persoanele care nu au avut noroc in dragoste incearca sa isi gaseasca perechea cu ajutorul stiintei. Patru experti: Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu si Victor Toriani ii vor potrivi pe concurentii emisiunii pe baza unor testari stiintifice cu o persoana pe care nu au intalnit-o niciodata. Emisiunea Casatorie pe nevazute va fi difuzata marti, de la ora 21:30, dupa Las Fierbinti.

Masked Singer Romania revine pe 9 septembrie cu un nou sezon prezentat de Pavel Bartos. Cei 4 detectivi sunt Mihaela Radulescu, Irina Rimes, Horia Brenciu si Alex Bogdan, ei vor cauta indicii sa descopere ce vedeta se ascunde in spatele mastii. Masked Singer Romania va incepe in fiecare joi de la ora 21:30.

SuperStar Romania este emisiunea care va transforma un om obisnuit intr-o stea muzicala. Juriul noii emisuni este format din Smiley, Marius Moga, Raluka si Carla’s Dreams. Emisiunea SuperStar Romania va fi difuzata vineri, de la ora 20:30 si sambata, de la ora 20:00.

Emisiunea Visuri la cheie revine in grila postului Pro TV din 15 septembrie, de la ora 20:30. Echipa de arhitecti este formata din Cristina Joia, Alina Valcu, Laura Bochiu, Alex Gavrilescu si Andrada Marinescu. Visuri la Cheie va fi prezntata de Dragos Bucur.

Emisunea Pe Bune?! intra in grila postului Pro TV din 15 septembrie, de la ora 22:30, dupa emisiunea Visuri la cheie.

Grila de toamna Pro TV 2021
In fiecare duminica este ziua filmului Pro, de la ora 20:30.

Pro TV a anuntat ca a achizitionat pe o perioada de 3 ani Cupa Angliei, UEFA Europa League si Conference Legue la fotbal. Cateva meciuri ale acestor competitii, in fiecare etapa, se vor vedea pe Pro TV, Pro  X si Voyo.

Pro X a achizitionat Ultimate Fighting Championship (UFC) de la grupul IMG. Primul eveniment se va desfasura pe 4 septembrie.

Aceasta este grila de toamna a postului Pro TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU