HBO si programele din Family HD decriptate de Orange
Programele HBO1, HBO2, HBO3 si posturile din pachetul Family HD au fost decriptate pe platforma Orange TV satelit (DTH – posturile din Family HD) si pe cablu (posturile HBO), astfel incat abonatii Orange pot receptiona timp de o luna gratuit aceste programe.

Pachetul HBO HD (HBO1 HD, HBO2 HD, HBO3 HD) si posturile din Family HD au fost lasate la liber pentru vizionare, posturile din Family HD putand fi receptionate de abonatii World HD. De asemenea, canalul Erdely TV din pachetul Hungarian HD a fost lasat la liber.

HBO HD costa in mod normal 14 lei pe luna iar diferenta pretului standard intre pachetele World HD si Family HD este de 9 lei.

Pachetul Hungarian HD costa 3.97 lei pe luna si contine programele Duna, M1, M2, Erdely TV, Cool TV, Film+, Muzsika TV, RTL II, RTL+, RTL Klub, Nicktoons HU si dublaj in limba maghiara la posturile ID Investigation Discovery, Discovery Channel, Discovery Science, Eurosport 2 HD, AXN HD, AXN Black, AXN White, Epic Drama HD, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore si Viasat History/Nature HD.

Initial, Orange a decriptat posturile History Channel HD, Nick Jr. si Nicktoons pana pe 19 aprilie insa ulterior a decis sa permita gratuit si accesul la optiunea HBO si programle din pachetul Family HD. Modificarile au fost efectuate pana la finalul lunii aprilie.

HBO si programele din Family HD decriptate de Orange

Alaturi de Orange, alti operatori precum Digi (RCS – RDS), Vodafone (UPC) si Focus Sat au lasat libere pentru vizionare anumite canale TV, din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus.

In primele luni ale anului acesta nu au fost efectuate modificari de grila (eliminari sau introduceri de canale) pe platforma Orange TV satelit. Voi ce parere aveti despre posturile lasate la liber de Orange (HBO1, HBO2, HBO3 si posturile din Family HD)? Puteti lasa un comentariu mai jos. Vom actualiza acest articol daca vor interveni si alte modificari in grila de programe Orange (satelit sau cablu) privind decriptarea anumitor posturi.
Ii multumim lui Georgian pentru pont;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII