HBO va lansa House of the Dragon
HBO va incepe filmarile pentru serialul Casa Dragonului (House of the Dragon) in 2021, conform unei postari publicate pe contul Twitter oficial al francizei, noul serial fiind un prequel al cunoscutului serial HBO Urzeala Tronurilor (Game of Thrones).

Paddy Considine (The Outsider – 2020, Dead Man’s Shoes – 2004, In America – 2002, Tyrannosaur – 2011, Hot Fuzz – 2007) va juca rolul regelui Viserys Targaryen, al cincilea rege Targaryen, cunsocut ca un rege bun si cinstit, a carui recasatorie a adus barbati in linia de succesiune Targaryen, fapte care au inceput cele mai brutal razboi luptat in Westeros.

HBO va lansa House of the Dragon
Viserys a fost ales de lorzii din Westeros ca succesor al lui Jaehaerys Targaryen in Consiliul din Harrenhal.

Serialul ii va avea ca scenaristi pe Ryan Condal si George R.R. Martin iar cele 10 episoade vor fi filmate in Watford, Anglia.

Actiunea serialului House of the Dragon se intampla cu 300 de ani inainte de evenimentele intamplate in Game of Thrones, si prezinta povestea unei perioade negre din istoria Targaryen, o poveste care intoarce fratii Targaryen unul impotriva celuilalt.
Asemenea serialului Game of Thrones, firul narativ este dezvoltat in jurul persoanei care ar trebui sa conduca pe Tronul de Fier.

Cand va fi difuzat serialul House of the Dragon?
Productia va incepe anul urmator si se estimeaza ca lansarea va fi undeva in 2022, vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare, inclusiv despre alti actori care vor juca in acest serial.

Game of Thrones a difuzat ultimul sezon (al 8-lea) in 2019 si este unul dintre cele mai cunoscute seriale din toate timpurile. A castigat un Glob de Aur (Peter Dinklage – 2012 – cel mai bun actor in rol secundar intr-o productie de televiziune) si in ciuda recenziilor negative primite de ultimul sezon pe IMDB (in special de ultimul episod), serialul are o nota generala de 9.3 din peste 1.700.000 de recenzii, fiind pe locul 11 in IMDB Top Rated TV.

Update 19.06.2021: Premiera noului serial va avea loc in 2022;

Update 06.10.2021: In cadrul evenimentului HBO Max de ieri, a fost lansat trailerul serialului care poate fi urmarit mai jos. Serialul este bazat pe cartea Fire & Blood a lui George R.R. Martin;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. In cadrul evenimentului HBO Max de ieri, a fost lansat trailerul serialului care poate fi urmarit mai sus, in articol. Serialul este bazat pe cartea Fire & Blood a lui George R.R. Martin