HBO va lansa serialul romanesc Ruxx filmat in Romania, o productie HBO Europe, scrisa de Vera Ion, scriitoare care a contribuit si la filmele Sunt o baba comunista si Weekend cu mama.

Regizorii serialului Ruxx sunt Iulia Rugina (regizor Breaking News, Alt Love Building, Scurt/4: Istorii de inima neagra sau Love Building) si Octav Gheorghe (scriitor The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter, Deschide Ochii, Sunt celebru, scoate-ma de aici sau Mondenii).

In serialul Ruxx vom vedea actori precum:
-Raluca Aprodu (Caini, 9 povesti de dragoste si ura in izolare, The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter (la care Octav Gheorghe a contribuit ca scriitor), Veni, Vidi, Fugi: I came, I saw, I fled (in care a jucat si Maia Morgenstern), Selfie 69 (film in care au jucat si Lidia Buble, Adelina Pestritu), Love is a story, O luna in Thailanda sau serialul In Deriva).

-Alec Secareanu (God’s Own Country, Cannibal, serialul Strike Back (serial foarte apreciat in care Alec Secareanu a avut un rol mic (Zayef), aparand in 7 din 44 episoade), Amulet, Chosen si multe altele). Alec Secareanu va aparea si in filmul Ammonite ce are data de lansare 13 noiembrie 2020.

HBO va lansa serialul romanesc Ruxx
-Serban Pavlu (Umbre (serial romanesc foarte apreciat de critici in care Serban Pavlu joaca rolul principal, pe IMDB are nota 8.8 din aproximativ 8.300 de recenzii), Las Fierbinti (joaca rolul personajului Cici), Doua Lozuri, Queen Marie of Romania, Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, Charleston).

-Bogdan Dumitrache (Proroca, Sieranevada, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism, Din dragoste cu cele mai bune intentii, Loverboy sau serialul In Deriva).

-Alina Chivulescu (Selfie 69, Fructul Oprit, Las Fierbinti, Iubire si onoare, La Bloc, Vine politia!, O gramada de caramele)

-Ioana Bugarin (Morometii 2, Saturday Night Years)

Ruxx este o drama ce descrie relatiile tinerelor generatii din Romania, un serial proaspat filmat in Bucuresti modern si seducator.

Data lansare serial romanesc Ruxx pe HBO
Filmarile au inceput recent, astfel incat nu exista momentan o data privind lansarea primelor episoade din acest serial, vom actualiza articolul pe masura ce vom afla informatii in acest sens.

Update 28.07.2021: Primul episod al serialului romanesc Ruxx se va putea vedea in avanpremiera la TIFF de vineri, 30 iulie 2021, de la ora 20:00 la cinema Florin Piersic;

Update 03.02.2022: Ruxx va fi prima premiera HBO Max in Romania, din 8 martie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII