BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Sky News – pe Digi Online
Digi Romania a efectuat recent modificari ale grilei de programe atat pe infrastructura de cablu (grila digitala) cat si pe aplicatia online. In acest articol vom mentiona ce posturi au fost introduse recent pe Digi Online.

Recent au intrat pe Digi Online televiziunile BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Arcadia TV HD, Sky News, Hora TV, Tralala, Global News si A7 TV. Astfel, Digi isi imbunatateste oferta de programe disponibile online, avand o grila destul de variata.

Dintre noile posturi introduse pe Digi Online, doar Sky News si Hora TV sunt disponibile in grila DTH (Sky News se poate vedea doar in grila de televiziune prin satelit, pe cablu nu este disponibil) in schimb ce restul posturilor se pot viziona la Digi doar in grila de cablu. Prima Sport 2 se poate vedea la Digi DTH insa doar in format SD.

Este important de stiut ca Digi Online este o platforma gratuita, disponibila atat pe PC, dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete), televizoare smart, cat si pe Android Auto sau Apple CarPlay, dedicata abonatilor RCS & RDS care beneficiaza de internet fix si televiziune contractate pe aceeasi adresa.

Digi Online a fost lansata la finalul anului 2013 iar de atunci a trecut prin multiple schimbari atat de design cat si de functionalitate, performanta cat si ca grila de programe. De-a lungul timpului, au fost adaugate din ce in ce mai multe posturi online, inclusiv in format HD.

Desi exista conditia de a avea televiziune si internet fix la aceeasi adresa (in trecut utilizarea aplicatiei se putea face si cu un singur serviciu, chiar si cu telefonie mobila sau internet mobil, nu avem informatii daca acest lucru inca este posibil), avantajul este ca aplicatia este gratuita.

Voi ce parere aveti despre ultimele posturi introduse pe Digi Online? Lasati-va opinia mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

  1. au intrat noile canale pe aplicatia de pc cu o singura chestie la postul arcadia au gresit categoria dupa mine trebuie pus la tematice nu la life style deoarece e post de documentare arcadia

  2. Eu am avut digi online, se misca bine fata de alte aplicatii asemanatoare, insa ca d am vrut sa o refolosesc de curand nu m-ai avea toate optiunile, la un tel in call center mi sa spus ca nu mai merge decat pt abonatii care au toate serviciile active . O prostie marca digi. Eu am ramas cu internerul iar tv l-au luat ai mei , si chiar daca sunt la aceeasi adresa, „nu se pune”, pa digi online.

    • Leo,
      Avand in vedere ca este gratuit, nu ti se pare normal sa fie disponibil doar pentru abonatii Digi? Vrei ca ei sa investeasca in aceasta aplicatie fara a avea venituri in urma ei?
      Cineva a scris ca aplicatia ii functioneaza doar cu abonament de mobil.