Hitch: Consilier in amor / Iubitul meu se insoara – comedii Pro Cinema
In luna februarie, postul de televiziune Pro Cinema va difuza in fiecare sambata filme de comedie. Aceste filme vor fi difuzate sambata, de la ora 20:30. Telespectatorii ii vor urmari pe cei mai cunoscuti actori de comedie, cum ar fi: Will Smith, Cameron Diaz, Robert de Niro si altii.

The Big Wedding / Nunta cu peripetii (2013) – 4 februarie, ora 20:30. Familia Griffin, formata din Don (Robert de Niro) si Ellie (Diane Keaton) au adoptat un copil. Timpul a trecut, baiatul lor s-a facut mare si urmeaza sa se insoare.

La fericitul eveniment s-a hotarat sa participe si mama biologica a baiatului. Sotii Griffin nu mai sunt in relatii bune de ceva timp insa la nunta copilului lor decid sa pozeze intr-o familie fericita. Sotii Griffin vor avea parte de evenimente hazlii la nunta. Oare vor reusi sa faca fata situatiilor si sa para in continuare familia fericita, chiar daca ei nu se suporta? Filmul Nunta cu peripetii are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Made of Honor / Mireasa e iubita mea (2008) – 11 februarie, ora 20:30. Tom (Patrick Dempsey) si Hannah (Michelle Monaghan) sunt buni prieteni, ei isi petrec timpul impreuna. Intr-o zi, Hannah este obligata sa plece in Scotia in interes de serviciu. Ramas singur, Tom isi da seama ca fara Hannah viata lui este pustie si decide ca atunci cand ea se va intoarce, sa o ceara in casatorie.

Insa, Tom afla ca Hannah s-a logodit in Scotia cu un alt barbat. Hannah ii cere lui Tom ca el sa ii fie domnisoara de onoare la nunta. Initial, el refuza insa mai tarziu accepta sa participe la nunta in speranta ca o va face pe Hannah sa se razgandeasca.
Filmul are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Hitch: Consilier in amor / Iubitul meu se insoara – comedii Pro Cinema

My Best Friend’s Wedding / Iubitul meu se insoara (1997) – 18 februarie ora 20:30. Michael (Dermot Mulroney) si Julianne (Julia Roberts) au format mai demult un cuplu, dupa un timp ei s-au despartit si au ramas prieteni. Cand Michael a implinit varsta de 28 de ani, el ii face cunostinta lui Julianne cu Kimberly (Cameron Diaz) si ii spune ca urmeaza sa se insoare cu ea.

Julianne este dezamagita pentru ca a asteptat mai tot timpul cat a fost impreuna cu Michael ca acesta sa o ceara in casatorie. La nunta lui Michael cu Kimberly, Julianne vine cu un amic homosexual pentru a-l face pe Michael gelos. Julianne incearca sa faca tot posibilul pentru a anula nunta pentru ca inca mai tine la Michael.
Iubitul meu se insoara are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a primit nota 6,3.

Hitch / Hitch: Consilier in amor (2005) – 25 februarie, ora 20:30. Alex Hitch (Will Smith) este un burlac convins care ajuta alti barbati sa isi intalneasca perechea perfecta. In timp ce il ajuta pe Albert (Kevin James), un contabil timid, sa se intalneasca cu o celebritate pe nume Alegra (Amber Valleta), Alex o vede pe jurnalista Sara (Eva Mendez) de care se indragosteste pana peste cap.
Filmul are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU