6TV se inchide zilele urmatoare
Televiziunea generalista 6TV se va inchide zilele urmatoare conform deciziei CNA luate in cursul sedintei de astazi. Decizia nu este una uzuala, in majoritatea cazurilor licentele fiind prelungite, daca nu exista probleme grave.

Motivul invocat de reprezentantii CNA pentru neprelungirea licentei 6TV este continutul postului TV, reclame la vindecari miraculoase, reclame nemarcate la medicamente sau emisiuni cu tarot. In timpul sedintei CNA (transmise live pe YouTube), Monica Gubernat, presedinte CNA, a acuzat reprezentantul postului 6TV (Olga Croitoru) ca au oferit minciuni spunand ca este o emisiune de pilates, de fapt continutul fiind total diferit.

Reprezentantii 6TV (Olga Croitoru si Florin Cornel Croitoru) au mentionat ca nu exista emisiuni de tarot pe 6TV, aceasta afirmatie fiind falsa, dupa cum au demonstrat reprezentantii CNA. Dorina Rusu (CNA) a mentionat de asemenea ca, avand audienta mica nu inseamna ca se poate difuza orice.

Decizia prin care a fost refuzata prelungirea licentei 6TV a fost aprobata in unanimitate de voturi.
6TV se inchide zilele urmatoare

6TV va putea emite in continuare pana pe 19 mai, data la care expira licenta audiovizuala. 6TV este o televiziune generalista care a primit licenta in ianuarie 2011, avand ca target persoane atat din mediul urban cat si din mediul rural. Canalul este disponibil live si online, gratuit pe site-ul oficial new.6tv.ro. Reprezentantii 6TV sustin ca televiziunea este despre spiritualitate, dezvoltare si misterele sanatatii.

6TV difuzeaza emisiuni precum Meditatia saptamanii, O minte sanatoasa intr-un corp sanatos, Astre si destin, Bursa de sanatate, Cerasela Show, Orasul tau, Ziua Z, Trezeste-te Gheorghe trezeste-te Ioane, Omul intre cer si pamant, Realitatea juridica, Tainele intelepciunii, Profesionisti in devenire, Dimensiuni spirituale, Lifestyle cu Anamaria, Direct cu Roberto Grosa, Omul… o poveste, Intre spatiu si timp, Valori Euroatlantice, Ceasul astrologic, Cronica spiritului, Turism spiritualitate autocunoastere, Faraonii, Case de vis, Puterile secrete, etc.

6TV este la nivel national doar in retelele NextGen si iNES, in alte retele de cablu se poate vedea doar in unele zone. Spre exemplu, in reteaua Digi (RCS & RDS) se poate vedea doar in Bucuresti/Ilfov.

Update 20.05.2020: 6TV a incetat emisia astazi;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

61 COMENTARII

 1. Si daca nu mai fac ei reclama la produse naturiste , o sa accept produsele chimice de la celelalte televiziuni? Nu. Defapt a deranjat ca aveam alte informatii decat la toate televiziunile, si cum informatia este o forta…ne-a taiat-o! Si-au zis ei (DNA) mai indobitociti-va cu politica, cu filmele de desene animate,crime, roboti si alte animale si astea repetate din trei in trei zile pe toate programele. oricum cine a urmarit 6tv are deja ochii deschisi !

 2. Nu le place celor de la CNA ca acest canal nu manipulează.deschide mintea multora și este destul de greu pe urma sa ne mai prosteasca ei asa usor.bine ca nu Închide Antena 1 care difuzează pe vulpiță și tot curvusagul din România…

 3. Dar ce doreste CNA posturi unde sa manipuleze pe toti oamenii, unde nu vezi altceva decat crime, accidente, certuri intre partide, minciuni, nimic bun.
  6TV o televiziune chiar pentru sufletul fiecarui om. Cei care au luat aceasta decizie, Dumnezeu si toate puterile ceresti le va arata calea si vor regreta.
  Chiar nu mai exista libertate, cu ce ia deranjat?

 4. Păcat ca s-a luat așa o decizie!
  Chiar nu înțeleg criteriile CNA!(statut,prevederi cu valoare de..adevaruri sine qua non(!),axiome?)
  Dar nu ma mai mira nimic:pandemia asta a virusat multe in țara.
  Dumneavoastră nu manifestați nici un fel de transparentă privind hotărârile pe care le luați.Dispar tot mai multe emisiuni cu caracter cultural,educativ.Troneaza audienta cu gust de mahala,suburbana!
  Ma opresc pentru ca nici nu merita sa expun opinia mea:an citit răspunsurile la comentariile anterioare-și nu doresc sa aflu ce impresie v-am făcut.
  Argumentele dvs sunt străvezii.

  • Acest site nu reprezinta CNA sau alta institutie. Doar ofera informatii. In ceea ce priveste comentariile anterioare ele sunt scrise de oameni nu de acest site. Orice om din aceasta tara este liber sa isi spuna punctul de vedere asa cum si dvs v-ati scris punctul dvs de vedere.

  • Noi nu suntem de la CNA sau de la 6TV, eu mi-am expus parerea privind aceasta situatie. Permiteti-mi sa fiu de acord cu decizia CNA privind refuzul prelungirii licentei 6TV. Sa nu credeti ca CNA este o institutie care face ceea ce vrea si nu este controlata de nimeni, nu cred ca trece o sedinta de-a lor in care cel putin un membru sa nu-si exprime ingrijorarea privind o eventuala chemare in instanta, sunt foarte atenti cu deciziile luate si o fac doar cand sunt acoperiti de lege. Asa cum am mai spus-o, daca ar fi o nedreptate, reprezentantii 6TV ar da in judecata CNA contestand aceasta decizie.
   Nu tin cu cei de la CNA si nu am fost de acord cu unele decizii luate de ei, dar in ceea ce priveste 6TV, sunt de acord cu ei. Cei de la 6TV au intins coarda cu mai multe lucruri, probabil sperand ca nu-i va observa nimeni, avand audienta mica, insa lucrurile nu stau asa.
   Aceasta este parerea mea, asa cum si dvs aveti o parere.

 5. In ce tara traim ?Unde este libertatea presei si a cuvintului ? Asa au inchis si OTV-ul ,cu ce drept nesimtitilor de la CNA care traiti pe spinarea noastra cu niste salarii enorme ? Bine ca lasati Antenele securistului de Voiculescu .RUSINE!!!

  • Daca nu si-au platit amenzile cei de la OTV, de ce sunt nesimtiti cei de la CNA ca l-au inchis? Legile nu se aplica pentru toata lumea? Unii platesc amenzile luate si altii nu? De ce nu i-a dat in judecata Dan Diaconescu daca s-a inchis pe nedrept?

 6. Ma bucur foarte mult ca s-a inchis 6TV. Era un post care emitea numai prostii, si multe rude batrane m-au innebunit cu teorii imbecile vazute la acest post.

  • Vina postului 6 TV a fost ca nu a incadrat bine emisiunile in special cele cu produse naturiste. Daca puneau semnul P de la publicitate pe ecran cand difuzau aceste emisiuni nici cna nu avea nimic cu ei. 6 tv au primit multe somatii si amenzi pe chestia asta, nu s-au conformat legii au patit ce au patit.

 7. Păcat ca CNA sau alte institutii fac asemenea modificari fără a fi întrebat auditoriu și peste voința acestuia, acestea traind cu salarii frumoase plătite de abonați.Să va fie rușine.

  • Scopul CNA nu este sa multumeasca telespectatorii, asta e treaba operatorilor.
   Scopul CNA este sa se asigure ca reglementarile in domeniul audiovizual sunt respectate de televiziuni.

 8. salutam . si erau 3-4 emisiuni f bune . cam singurele de le urmaream la tv .mda . nu au putut interzice o anumita emisiune si ”ca sa nu ne prindem” care ii deranja au taiat tot postul .
  apropo , am o intrebare pt toti : va mai va influenteaza o reclamA TV SA CUMPARATI RESPECTIVUL PRODUS ? pe mine nu ! iar cand intra calupul publicitar ,daca prima reclama este naspa , schimb postul.

  • Salut Roka,
   Reclamele functioneaza, tu asa crezi ca nu te influenteaza, insa adevarul este altul.
   In fiecare an se baga din ce in ce mai multi bani in reclame, la nivel global in 2019 s-au cheltuit aproximativ 563 de miliarde de dolari pe reclame. Pentru unii reclamele lucreaza cu constientul, pentru altii cu subconstientul, insa un lucru e clar, reclamele functioneaza.

 9. „Multumim” ca ati inchis o televiziune deosebita, in comparatie cu ce vedem la celelalte televiziuni! Dar dacă nu ne place putem schimba canalul, nu? Dar ce sa vezi, peste tot aceleași filme repetate peste tot, aceeași roboți, aceleași bătăi, politica de rigoare, viruși in voga ! Acum nu mai avem cu ce sa schimbam, de ce? Pentru ca nu trebuie sa avem si alte informații sănătoase. Dacă nu știți și la antena 3 la Adevăruri ascunse vorbesc de tarot, și la voi cu Voicu sunt invitați deosebiți!

  • Vina inchiderii o au 6 tv si CNA. 6 tv pentru ca au mintit la cna (asa au spus reprezentanti cna) si CNA pentru ca este o institutie subordonata guvernului.

   • Una din problemele ridicate de cei de la CNA era ca isi fac reclama invitatii la produsele proprii, ei veneau sa spuna cat de bune sunt nu stiu ce medicamente care erau vandute de invitati.

    • Numai televiziune generalista nu era Tv6 parca când au ineput sa emită spuneau ca este televiziunea sectorului 6,nu este bai iese Tv6 și ne întra televiziunea madame Primar adică Metropolatv

     • CNA-ul nu are legatura cu mediul online iar online nu esti obligat sa specifici ca faci reclama unui anumit produs. Ar fi mai bine sa ne interesam ce este permis si ce nu este permis, inainte de a arata cu degetul o anumita institutie.

      A se verifica legea audiovizualului numarul 504:
      (4) Programele care conţin plasare de produse trebuie să îndeplinească
      cumulativ cel puţin următoarele condiţii:
      a) conţinutul şi, în cazul serviciilor de programe de televiziune, intervalul
      orar afectat acestora să nu fie în nicio situaţie influenţat într-un mod care să
      afecteze responsabilitatea şi independenţa editorială a furnizorului de
      servicii media audiovizuale;
      b) să nu încurajeze în mod direct cumpărarea sau închirierea de produse
      ori servicii, mai ales prin menţiuni exprese cu caracter promoţional la
      produsele sau serviciile respective;
      c) să nu scoată în evidenţă în mod exagerat produsele în cauză.
      (5) Programele în care sunt inserate plasări de produse trebuie să
      cuprindă informaţii clare privind existenţa acestora, fiind identificate
      corespunzător atât la început, cât şi la sfârşit, precum şi la reluarea după o
      pauză publicitară, astfel încât să se evite orice confuzie din partea
      telespectatorului.

      (6) Cerinţele prevăzute la alin. (5) nu se aplică acelor programe care nu
      au fost nici produse, nici comandate de către furnizorul de servicii media
      audiovizuale sau de către o societate afiliată acestuia.
      (7) Se interzic plasarea de ţigări ori alte produse din tutun sau de produse
      ale unor operatori economici al căror obiect principal de activitate îl
      constituie fabricarea ori vânzarea unor astfel de produse, precum şi
      plasarea de produse sau tratamente medicale disponibile numai pe bază de
      prescripţie medicală.