Submarinul – sezonul 3 incepe la Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama anunta ca incepand din 29 septembrie, ora 22, va difuza sezonul 3 al serialului Das Boot / Submarinul.

Criticii britanici si germani au mentionat ca sezonul 3 al serialului Submarinul este cel mai captivant si uimitor vizual sezon. In sezonul 3, telespectatorii  Epic Drama vor urmari povestea unui submarin si a echipajului sau tanar care este trimis intr-o misiune in Batalia pentru Atlantic.

Echipajul submarinului este condus de Robert Ehrenberg (Franz Dinda), sub conducerea sa in cadrul echipajului se formeaza prietenii puternice. Capitanul submarinului este cu gandul la iubita sa din Kiel, Greta Nussmeier (Elisa Schlott), care este o mama tanara maritata cu un barbat grav ranit in razboi.

Tot in Kiel, fiica lui Wilhem Hoffman (Ernst Stotzner), Hannie (Luise Wolfram), are un mariaj nefericit alaturi de comandantul Albrecht Lessing (Florian Bazner), un om rece emotional. Hannie nu poate sa divorteze de sotul sau din cauza statutului insa atunci cand il intalneste pe comandantul Schulz (Pierre Kiwitt), un barbat chipes, Hannie se indragosteste pe loc de el si va incepe o relatie, fapt care o va face sa se joace cu focul.

In clima exotica a Lisabonei, exilatii spioni si criminali ai Europei comunica intre ei. Hangen Forster (Tom Wlaschiha) descopera un complot pentru a fura aurul luat in timpul razboiului. Aceasta descoperire si experenta intunecata avuta pe front il fac pe acesta sa isi puna la indoiala propriile actiuni si moralitatea sa.

Submarinul – sezonul 3 incepe la Epic Drama

Klaus Hoffmann (Rick Okon) este si el o persoana schimbata din cauza experientelor traite pe front, aceasta schimbare a acestor doua persoane poate duce la schimbarea cursului razboiului in bine.

Sezonul 3 al serialul Submarinul va avea un final palpitant si neasteptat. Serialul  va fi difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 22, cate 2 episoade consecutiv. Submarinul are 4 sezoane cu un total de 27 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 1h. Ssezonul 3 are 10 episoade. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,4.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are o licenta tematica (filme si seriale). Postul se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.