Hitler: Cum a inceput razboiul – Viasat History
Postul de televiziune Viasat History va difuza in luna decembrie o serie documentara interesanta numita Hitler: cum a inceput Razboiul (2021). Aceasta serie este o cronica in 3 episoade ce prezinta cele 18 luni de la inceperea celui de-al Doilea Razboi Mondial din 12 martie 1938, pana pe 3 septembrie 1939.

Primul episod al documentarului Hitler: cum a inceput razboiul va fi difuzat din 4 decembrie, de la ora 22. Pe 12 martie 1938, Hitler si trupele sale naziste au trecut granita si au invadat Austria. Asa a inceput al Doilea Razboi Mondial. Acest documentar prezinta intamplarile din acea perioada vazute prin ochii lui Hitler. O echipa de istorici exploreaza activitatile de zi cu zi ale lui Hitler, dezvaluind cum a dus acesta lumea in pragul distrugerii.

In primul episod vom vedea cum a ajuns Hitler popular in Germania si planurile sale de a cuceri toata Cehoslovacia. Dupa cucerirea Austriei, planurile sale incep sa devina realitate atunci cand Hitler manipuleaza Marea Britanie si Franta.

Episodul 2 al documentarului va analiza indeaproape cresterea antisemitismului in Germania si inceputul Holocaustului in Noaptea de Cristal. Pana la episodul 3 vom intelege amenintarea pe care o reprezenta Hitler si partidul sau. In acea perioada, Hitler s-a indreptat catre Polonia, o tara pe care o considera importanta pentru expansiunea germana. Pentru a tine departe Franta si Marea Britanie de planurile sale, Hitler se aliaza cu Uniunea Sovietica insa cele 2 tari, Franta si Marea Britanie, vor sustine Polonia impotriva acestuia.

Hitler: cum a inceput razboiul – Viasat History

Printre istoricii care au ajutat la crearea acestui documentar se numara: profesorul Saul David de la Universitatea din Buckingham, Luisa Pine (profesor la Universitatea London South Bank) si doctor Paul Moore de la Universitatea din Leicester. La realizarea documentarului Hitler: cum a inceput razboiul au mai participat: scriitorul James Holland, cel care a scris cartea Razboiul in Vest si Frank Mcdonough, autorul cartii Anul Hitler.

Documentarul Hitler: cum a inceput Razboiul incepe sambata, 4 decembrie, de la ora 22 si are 3 episoade, fiecare episod avand o durata de 60 minute.

Postul Viasat History apartine de compania Viasat World. In Romania, Viasat World detine posturile: Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History si Epic Drama. Viasat History se afla in extraoptiunile celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv, exceptie facand operatorul Digi care a introdus posturile Viasat in pachetul de baza digital.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.