Hudson si Rex – un nou serial politist la TVR 2
Fanii celui mai simpatic comisar patruped, Rex, vor avea placerera sa il revada in fiecare seara, la TVR 2. Serialul Comisarul Rex are o continuare pe care TVR 2 o va aduce telespectatorilor sai.

Serialul Hudson and Rex / Hudson si Rex (2019) se va vedea la TVR 2 de luni pana vineri, de la ora 19:05, din 14 iulie. In Hudson si Rex, patrupedul Rex se afla in Canada (in Comisarul Rex, cainele facea parte din brigada Omucideri in Viena). In Canada, Rex se afla in orasul St Johns unde cariera sa de caine politist se afla in impas pentru ca partenera sa fusese ucisa de un infractor.

Norocul lui Rex il reprezinta Charlie Hudson (John Reardon) care se intoarce in orasul in care a copilarit. Charlie si-a dorit inca din copilarie sa devina detectiv la Brigada Omucideri pentru ca era fascinat de romanele cu detectivi. Dupa ce partenera sa Grace Lindsay este ucisa, patrupedul Rex ajunge sa faca o echipa de temut alaturi de Charlie. Dotat cu urechi ascutite si un miros la fel de ascutit, Rex devine partenerul de nadejde al lui Charlie.

Hudson si Rex – un nou serial politist la TVR 2

Cei doi parteneri fac o echipa de temut alaturi de alti trei colegi care ii ajuta pe acestia sa colecteze si sa interpreteze dovezile gasite la fata locului atunci cand Rex si Charlie investigheaza cazurile. In primul episod, cei doi parteneri vor trebui sa rezolve un caz foarte complicat de rapire a unui copil. Cei doi parteneri duc o lupta contra cronometru pentru ca au un timp limitat in a rezolva acest caz si in gasirea copilului inainte ca acesta sa fie ucis.

Serialul Hudson si Rex este facut dupa Comisarul Rex. Filmarile au inceput in anul 2019 si au loc si in acest an chiar in orasul St Johns. Pana in acest moment, Hudson si Rex este compus din 5 sezoane cu un total de 84 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 45 de minute fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 7,2. La momentul publicarii acestui material au loc filmarile sezonului 6.

Hudson si Rex a fost difuzat in Romania si de DIVA.

Update 12.07.2024: Hudson si Rex este redifuzat de TVR 2 zilnic de la ora 19:05;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU