Istorii furate / Maestrii lemnului – serii History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna aprilie pe History Channel.

Cele mai mari mistere ale istoriei – sezonul 4 din 19 aprilie, de la ora 21, in fiecare miercuri. In acest sezon, actorul Laurence Fishburne si specialistii emisiunii Cele mai mari mistere ale istoriei vor raspunde la unele dintre cele mai arzatoare intrebari legate de mistere istorice.

In sezonul 4, vom afla raspunsul la urmatoarele intrebari: ce s-a intamplat cu Chivotul Legamantului si daca acesta va fi gasit?, prin declasificarea noilor dovezi ale cazului asasinarii presedintelui John F Kenedy vom afla cine l-a ucis?, ce s-a intamplat cu comoara lui Barba Neagra?, care este adevaratul scop al construirii piramidelor egiptene?.

Sezonul 4 al serialului documentar Cele mai mari mistere ale istoriei are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Istorii Furate – din 20 aprilie, in fiecare seara, de la ora 22. Aceasta serie documentara analizeaza si investigheaza modul in care comertul cu antichitati furate a devenit o sursa importanta de venit pentru sindicatele crimei si organizatiile teroriste din intreaga lume.
Istorii furate are 8 episoade, fiecare episod avand durata de o ora.

+2 grade Celsius: Fara cale de intoarcere – 22 aprilie, ora 21. Acest documentar prezinta metoda de avertizare a specialistilor cu privire la incalzirea globala a Pamantului. Specialistii spun ca in fiecare an temperatura globala creste cu 2 grade Celsius peste normal. Aceasta crestere poate declansa o succesiune de dezastre naturale ce va devasta lumea. De la incendii la furtuni intense si frecvente, de la eruptii vulcanice la cote marite ale oceanelor.
Documentarul +2 grade Celsius: Fara cale de intoarcere are durata de 2 ore.

Istorii furate / Maestrii lemnului – serii History Channel

Maestrii Lemnului – din 27 aprilie, de la ora 21, in fiecare seara de joi. Acest serial documentar este, de fapt, un concurs prezentat de actorul Adam Beach, in care cei mai iscusiti sculptori cu drujba din lume se vor intrece demonstrandu-si indemanarea, creativitatea si forta.

In fiecare episod, 12 concurenti se intrec contra cronometru pentru a castiga probele si pentru a evita eliminarea din competitie. Maestrii lemnului are 13 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Asii Amanetului cutreiera America – din 30 aprilie, de la ora 12. Este pentru prima data cand echipa Asii Amanetului pleaca din magazinul lor de la marginea Las Vegas-ului in cautarea de obiecte de colectie impresionante.

Asii amanetului vor pleca in 8 orase importante ale Americii. Serialul documentar are 16 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.