Secretul familiei Greco – va avea sezonul 2?
Platforma de straming Neflix le-a pregatit o surpriza inedita fanilor serialelor de tip telenovela. Telenovela pe care o vom detalia in acest material se numeste El Secreto de la familia Greco / Secretul familiei Greco (2022). Productia a intrat pe Netflix pe 4 noiembrie.

Actorul Fernando Colunga interpreteaza un rol inedit, acestal de mafiot. Aceasta telenovela este putin diferita fata de alte telenovele pentru ca abordeaza un subiect interesant care nu a mai fost abordat pana acum de alte telenovele in care a jucat Fernando Colunga.

Secretul familiei Greco este o serie plina de actiune si suspans. Aceasta productie nu abordeaza subiectele clasice intalnite in telenovele, adica iubiri secrete neimpartasite,  Familia Greco este o familie influenta, obisnuita sa traiasca pe picior mare, dar care are probleme financiare grave. Pentru a incerca sa isi revina financiar, capul familiei, Aquiles Greco (Fernando Colunga), are un plan mai neobisnuit. El doreste sa rapeasca cei mai bogati si influenti oameni din zona pentru a le cere familiilor lor recompense banesti.

Aquiles ii implica in planul sau si pe cei doi fii, Andres Greco (Manuel Masalva) si Dario Greco (Alejandro  de Hoyos Parera). Prima tinta a familiei Greco este un prieten bogat al lui Andres. Planul familiei ar fi functionat perfect daca Andres nu ar fi avut remuscari, punand astfel vietile celorlalti membri ai familiei in pericol.

Serialul Secretul familiei Greco are la baza o poveste adevarata petrecuta in 1980 in orasul Buenos Aires. In acel oras locuia familia Puccio care a rapit mai multe persoane bogate.
Pe Fernando Colunga, telespectatorii romani il stiu din numeroasele telenovele pe care posturile noastre le-au transmis de-a lungul timpului, printre aceste telenovele vom enumera: Esmeralda, Sarmana Maria sau Amor Real.

Manuel Masalva (Andres Greco) a mai jucat in serialul Narcos: Mexico (Netflix), unde a interpretat rolul lui Ramón Arellano Félix. Pe  Alejandro de Hoyos Parera il putem vedea si in serialul Monarca disponibil tot pe Netflix.

Secretul familiei Greco – va avea sezonul 2?

Secretul familiei Greco este regizat de Alejandro Ciancio si este produs de Telemundo Global Studios pentru Netflix. Serialul are 1 sezon cu un total de 9 episoade, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Reprezentantii serialului sau reprezentantii Netflix nu au confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2, astfel incat nu stim inca daca vom vedea episoade noi sau daca va ramane cu un singur sezon. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii in acest sens.

Pe platforma de streaming Netflix se pot urmari multe seriale de tip telenovela, printre acestea vom enumera: Razbunarea Juanelor, Dorinta intunecata, Regina Sudului, Cine a ucis-o pe Sara?, Detinutul sau Monarca.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.