Iarta-ma / Incoruptibila – seriale noi Kanal D2

Postul de televiziune Kanal D2 va trece in curand la grila de toamna. In acest material vom detalia noua grila a postului.

Omul de televiziune Cosmin Cernat si colegul sau de platou Greeg revin din 4 septembrie cu sezonul 2 al emisiunii Dimineata pe doi, de luni pana vineri, de la ora 7 dimineata, pe Kanal D2 si Radio Impuls.
Emisiunea Teo Show va continua sa fie difuzata in reluare pe Kanal D2 de luni pana vineri, de la ora 15.

Beni Affet / Iarta-ma este un nou serial turcesc care va intra in grila de toamna a postului Kanal D2 din 4 septembrie, de la ora 16:30. Noul serial turcesc Iarta-ma va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30. Telespectatorii vor urmari povestile de viata a trei familii. Aceste povesti ii vor tine zi de zi pe telespectatori cu sufletul la gura. Acesta este un serial tip telenovela difuzat intre 2011 si 2018 care a ajuns la un numar impresionant de episoade, avand peste 1.400. Insa, calitatea seriei nu este cea mai buna, pe IMDb obtinand o nota foarte mica, 1.7 din 937 de recenzii.

Serialele Instinct de mama si Dragoste si speranta vor continua sa fie difuzate si in aceasta toamna, de la orele 18, respectiv 19, de luni pana vineri. De la ora 20, Radu Tudor va continua sa prezinte cele mai importante stiri ale zilei in cadrul emisiunii informative News Time.

Iarta-ma / Incoruptibila – seriale noi Kanal D2
De luni pana vineri de la ora 20, reporterii Kanal D2 aflati in toate colturile tarii vor aduce cele mai fierbinti si importante stiri ale zilei.

Serialul Gomora va continua sa fie difuzat pe Kanal D2 de luni pana vineri, de la ora 22:30.  In weekend, Kanal D2 va continua sa difuzeze al doilea sezon al emisiunii In Oglinda.
Prezentatorul Mihai Ghita va aduce in fata telespectatorilor invitati cu povesti extraordinare si emotionante care vor impresiona telespectatorii.

Si in weekend, postul de televiziune vine cu o surpriza, Kanal D2 va difuza un nou serial de tip telenovela. Serialul israelian Incoruptibila (PMTA – 2018) va fi difuzat sambata si duminica, de la ora 17. Acest serial prezinta o poveste interesanta a unui ofiter de politie care intra intr-o structura de justitie corupta. Actiunea serialului Incoruptibila se petrece in Tel Aviv.

Acestea sunt in mare parte surprizele postului Kanal D2. Acesta este cel mai nou post de televiziune generalist lansat in Romania, a fost lansat pe 2 aprilie 2023 in locul postului Bucuresti TV. Kanal D2 se afla in grilele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.