Mooz 4k pe acelasi satelit cu Digi si Focus Sat
Televiziunea Mooz 4k, impreuna cu WOW 4k si 4k Heritage sunt disponibile gratuit pe aceeasi pozitie orbitala cu satelitul utilizat de Digi (RCS – RDS) si Focus Sat.

Coordonatele de receptie sunt urmatoarele pentru cele trei posturi Mooz 4k, WOW 4k si 4k Heritage, pe satelitul Intelsat 10-02 1°W:
TP 12705, polarizare verticala, symbol rate 45000, FEC 3/4, modulatie 8 PSK

Cele 3 posturi se alatura unui alt program ultraHD disponibil free-to-air pe acelasi satelit de aproximativ o luna si anume Nasa 4k.

Mooz 4k pe acelasi satelit cu Digi si Focus Sat
Mooz 4k este un post de muzica romanesc, distribuite in tara impreuna cu alte posturi precum Mooz Hits si Mooz Dance.

Clientii Digi si Focus Sat care detin un televizor 4k cu receptor DVB-S2 pot receptiona aceste programe conectand cablul direct in receptorul DVB-S2 al televizorului, trebuie scanata frecventa mentionata mai sus si vom receptiona noile posturi 4k. Nu se pot receptiona prin receptoarele oferite de operatorii DTH.

Mai jos gasim o captura de ecran cu postul Mooz 4k, trimisa de Sebastian, caruia ii multumim:

WOW 4k este un post dedicat sporturilor extreme, sporturi de actiune, lifestyle si entertainment. Scopul televiziunii este de a duce telespectatorii pe drumuri mai putin frecventate, dezvaluie poveste inspirationale impreuna cu oamenii din spatele acestor povesti si difuzeaza scene pline de adrenalina. Sloganul postului WOW 4k este Be crazy!.

Acestea sunt cateva sporturi disponibile difuzate pe WOW 4k: BMX, Basejump, sporturi nautice, freeski, motorcross, mountain bike, parkour si alergari libere, surf, skateboarding, snowmobil, windsurf si multe altele. WOW 4k difuzeaza minim 600 de ore anual in format 4k nativ, avand o librarie cu peste 50 de ore noi pe luna din 150 de tari, 700 de producatori de continut si 300 de clipuri video.

4k Heritage este un post foarte interesant de documentare despre descoperire, arheologie, istorie, arhitectura, cultura, turism si educatie. Continutul disponibil pe 4k Heritage este difuzat 100% in format 4k nativ iar documentarele in calitate ultraHD se pot vedea in peste 50 de tari.

Nasa 4k este dedicat programului spatial SUA cu acelasi nume si difuzeaza transmisiuni live 2160p60.

Voi ce parere aveti despre cele 4 posturi 4k libere pentru vizionare pe acelasi satelit folosit de Digi si Focus Sat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Mooz 4k nu e pe acelasi satelit cu Focus Sat si Digi Tv, ci la aproximativ aceeasi pozitie orbitala, adica Mooz 4k e pe satelitul Intelsat de la 1 grad Vest, Focus Sat si Digi Tv sunt pe satelitii (nu un singur satelit) Thor de la 0,8 grade Est. Că se prind cu antena in aceeasi pozitie, nu insemna ca sunt pe acelasi satelit, ci pe sateliti diferit fizic. Eu inteleg ca experienta dvs in receptia satelit tinde spre zero (sunt sigur ca redactorul acestui articol nu detine un receptor 4K de satelit), dar nu confundati pozitia orbitala in grade cu satelitii.

    „Mooz 4k pe acelasi satelit cu Digi si Focus Sat” – Titlu eronat, deci modificati-l sa reflecte realitatea.

    • Nu mai dezinforma. Digi a avut in trecut si in prezent posturi pe Intelsat 1002. Pentru a receptiona aceste posturi 4K abonatii digi si focus sat nu trebuie sa faca nimic (adica sa mute antena sau ceva de genul). Trebuie doar sa detina un tv 4k sau un receptor 4k. Asa ca nu este nimic eronat in titlu si nu se va schimba nimic

    • Domnule Sorin, observ ca dumneavoastra habar nu aveti in domeniu… Este adevarat ca Satelitul Thor are mai multe denumiri si mai multe Transpondere, dar nu este un satelit separat.

  2. Digi , marea companie din Romania sunt obișnuiți să emită pe cablu posturi de 2 bani.Alte posturi de calitate ,ei nu sunt in stare sa retransmita. Traiesc cu farmituri .