iBani – o noua emisiune online Pro TV
Pro TV a inceput difuzarea unei noi emisiuni online numita iBani, o emisiune de educatie financiara care are scopul de a ne ajuta sa economisim in aceasta perioada dificila pentru foarte multi romani.

Emisiunea este disponibila momentan doar online si este prezentata de Stefana Todica, care va avea diversi invitati, specialisti in domeniul financiar.

In prima editie, invitata emisiunii este Nicoleta Deliu Pasol, profesor de educatie financiara, si explica modalitatile prin care putem economisi pentru a ne ajunge banii toata luna si pentru a reusi inclusiv sa punem deoparte.

In aceasta emisiune vom vedea de ce este important sa notam cheltuielile si veniturile, cum ne putem imparti salariul si in ce situatii ar trebui sa optam pentru un credit bancar.

Spre deosebire de alte emisiuni difuzate online de Pro TV pe aplicatia Pro TV Plus, iBani se poate vedea doar pe stirileprotv.com, gratuit. Tot acolo se poate vedea in format text rezumatul interviului.

iBani – o noua emisiune online Pro TV
Aceasta este o noua emisiune de educate financiara, Digi 24 si TVR difuzeaza de asemenea astfel de emisiuni:

  • Banii in miscare, difuzata de Digi24 din luna septembrie 2020
  • Pe datorie, difuzata de TVR 1 de luna aceasta

Spre deosebire de cele doua emisiuni mentionate mai sus, iBani are o durata mai mare, de aproape 30 de minute, celelalte emisiuni avand aproximativ 5 minute. Aceste emisiuni sunt binevenite, in special in contextul crizei sanitare, care pentru multi romani a reprezentat o scadere drastica a veniturilor.
Prima editie a emisiunii iBani a fost difuzata marti, 9 martie 2021.

Reamintim ca ultima emisiune lansata exclusiv online de Pro TV este Olimpiada Mamicilor cu Olimpia Melinte, disponibila gratuit pe Pro TV Plus.

Stefana Todica a fost reporter pe social la Digi24 pana in 2017, parasind postul odata cu alti angajati precum Laura Culita, Catalin Isopescu sau Roxana Vantu. Din 2017 lucreaza pentru Pro TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.