Atomic TV, Moldova TV, News Romania in grilele Orange si Telekom
Telekom Romania Communications a introdus in grila de programe (cablu digital si IPTV) televiziunile Atomic TV, Moldova TV, News Romania, Rapsodia TV si Shop on TV HD. Aceste posturi au fost introduse si in grila Orange, in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom. Posturile nu au intrat inca in grila Orange in zonele cu infrastructura proprie insa vom actualiza acest articol atunci cand se va actualiza si aceasta grila.

Mai departe avem pozitiile posturilor introduse astazi in grila:

  • Moldova TV – pozitia 126
  • News Romania – pozitia 137
  • Shop on TV HD – pozitia 431
  • Atomic TV – pozitia 474
  • Rapsodia TV – pozitia 479

In plus, Etno TV a fost mutat pe pozitia 134, in sectiunea posturilor generaliste (reamintim ca licenta audiovizuala Etno TV a fost schimbata in licenta generalista, anterior avea profil tematic – folclor).

Atomic TV, Moldova TV, News Romania in grilele Orange si Telekom

News Romania este fostul eStrada TV, televiziune care a mai fost disponibila in grilele Telekom si Orange (infrastructura Telekom, in zonele cu infrastructura proprie este deja in grila, fiind reintrodus din noiembrie 2021).

eStrada TV a incetat emisia din octombrie 2019, dupa ce a fost retrasa licenta audiovizuala de catre CNA. A reluat emisia anul trecut si a fost introdusa la scurt timp in grila digitala de cablu RCS & RDS (Digi).

Moldova TV a fost introdus si in grila Orange TV Moldova alaturi de Tele Moldova Plus si Vocea Basarabiei inca din 30 ianuarie 2022.

Inedit TV HD inlocuieste varianta SD in grila Vodafone

O alta modificare de grila efectuata recent a fost introducerea postului Inedit TV HD in locul variantei SD in grila digitala de cablu Vodafone. Aceasta modificare a fost facuta pe 26 februarie.

Bucuresti TV HD si 24 Mix Teleshop HD inlocuiesc variantele SD in grila NextGen

Tot recent, la NextGen au intrat in grila de cablu Bucuresti TV HD si 24 Mix Teleshop HD, cele doua televiziuni au fost introduse in locul variantelor SD.

Update 08.03.2022: Atomic TV, Rapsodia TV, Moldova TV si Shop on TV HD au fost introduse si in grila digitala proprie de cablu Orange;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII