Imbratisarea ta – premiera Acasa
Acasa aduce inca o telenovela mexicana in premierea in Romania, Imbratisarea ta (Nadie como tú – 2023) se va putea vedea de la finalul lunii ianuarie. Seria este realizata de Ignacio Sada Madero (Intrusa – 2001) pentru TelevisaUnivision dupa telenovela portugheza Espírito Indomável care a avut 336 episoade difuzate in tara natala intre 2010 si 2011.

Rezumat telenovela Imbratisarea ta

Cu 21 de ani in urma, Raimundo Madrigal (Eduardo Santamarina) si José María Figueroa (Diego Olivera) se muta in San Miguel Arcángel cu familiile lor pentru a deveni producatori de mezcal (o bautura spirtoasa originara din Oaxaca).

Sotia lui Raimundo are o aventura cu José María iar cand sotul ei afla despre cei doi, el isi loveste sotia. Aceasta incearca sa fuga impreuna cu copiii insa Raimuno o urmareste si cauzeaza un accident de masina in care Bianca (Karla Esquivel), cea mai tanara fiica a familiei Madrigal, se presupune ca moare.

Bianca este salvata de Eréndira (Paty Diaz), care o aduce in casa ei si ii atribuie rolul fiicei sale decedate, Ximena. Intre timp, Teresa decide sa se distanteze de José María si sa ramana cu Raimundo. Fiind acuzata de vrajitorie, Eréndira fuge impreuna cu Hugo (Carlos Speitzer) si Bianca (sub numele de Ximena) si isi gasesc de lucru la ferma Figueroa.

Imbratisarea ta – premiera Acasa

In seria Imbratisarea ta vom vedea actorii Karla Esquivel (Drumul catre tine – 2022), Brandon Peniche (Numai langa tine – 2021), Irina Baeva (Dragonul: Intoarcerea razboinicului – 2019), Eduardo Santamarina (Marisol – 1996, Rubi – 2004, Stapana – 1995), Alejandra Barros (Sa invingi destinul – 2022), Diego Olivera (Sa invingi trecutul – 2021), Ramses Alemán (Un loc in inima ta – 2021), Ricardo Franco, Evangelina Sosa si altii.

Telenovela Imbratisarea ta va avea 116 episoade difuzate in Mexic pe Las Estrellas, finalul serialului va fi difuzat pe 22 ianuarie. In Romania, cel mai probabil numarul episoadelor va fi mai mare, fiind incluse reclame. Acasa va incepe difuzarea seriei Imbratisarea ta din 31 ianuarie, de la ora 17, cate doua episoade de luni pana vineri.

Pe IMDb, seria are doar 12 recenzii, obtinand nota 8.5.
Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta productie in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII