Nimeni nu moare in Skarnes – Netflix
In curand, Netflix va adauga un serial norvegian numit Nimeni nu moare in Skarnes (Post Mortem: No One Dies in Skarnes), un thriller ce are scene atat dramatice cat si de comedie.

Live Hallangen (Kathrine Thorborg Johansen) este declarata moarta insa cateva ore mai tarziu, se trezeste cu pofta de sange. Ea va trebui sa ajunga sa isi controleze aceasta pofta si sa decida daca va sacrifica oameni pentru a putea supravietui.

Trailerul serialului incepe cu Live Hallangen trezindu-se in spital. Fratele sau, Odd, ii spune ca toata lumea credea ca a murit dupa ce a fost gasita pe un camp pustiu. Agentii care au ajuns la fata locului au inceput demersurile pentru a o duce la morga, urmand ca aceasta sa se trezeasca pe masa de autopsie.

Primul sezon al serialului Nimeni nu moare in Skarnes are 6 episoade si va fi adaugat de Netflix pe 25 august 2021. Productia este regizata de Harald Zwart (The 12th Man – 2017, The Mortal Instruments: City of Bones – 2013, The Karate Kid – 2010, Agent Cody Banks – 2003).

Nimeni nu moare in Skarnes – Netflix

In serial vom vedea actorii Kathrine Thorborg Johansen (The Quake – 2018, Heimebane – 2018), Elias Holmen Sørensen (The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King – 2017), André Sørum (a jucat alaturi de Kathrine Thorborg Johansen in Heimebane), Øystein Røger (Beforeigners – 2019, Oslo, August 31st – 2011), Maria Grazia Di Meo (Home for Christmas – 2019) si altii.

Totul va fi bine – serial Netflix

Totul va fi bine (Everything Will Be Fine) este un serial mexican disponibil pe Netflix din 20 august, ce are in prezent un sezon alcatuit din 8 episoade. Serialul este creat de Diego Luna (a avut roluri in Rogue One: A Star Wars Story – 2016, Y Tu Mamá También – 2001, Milk – 2008) si este o tragicomedie satirica in care un barbat si o femeie traiesc impreuna, desi sunt separati, de dragul copilului lor.

Serialul va arata ce inseamna sa fii un parinte bun si un sot bun in ziua de azi.
Pe IMDb, serialul Totul va fi bine a strans deja 85 de recenzii, obtinand nota 6.4.
Momentan, nu exista informatii despre posibilitatea de a lansa sezonul 2.

In serial vom vedea actori precum Mercedes Hernández (Identifying Features – 2020), Pierre Louis (a jucat in telenovela Ringo difuzata in Romania de Prima TV), Flavio Medina, Úrsula Pruneda, Lucía Uribe (Ready to Mingle – 2019), Vicky Araico (World War Z – 2013, Zombie Diaries 2 – 2011), Carmen Beato (The Similars – 2015) si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.