FIFA+ – noua platforma digitala FIFA
FIFA a lansat o noua platforma digitala numita FIFA+ prin care va aduce continut sportiv gratuit (fotbal) fanilor din intreaga lume.

FIFA+ este o platforma internationala destinata sa conecteze mai mult fanii din intreaga lumea cu sportul lor favorit, fotbalul, fara costuri suplimentare. Platforma va difuza pana la finalul lui 2022 echivalentul a 40.000 de meciuri live, inclusiv 11.000 de meciuri de fotbal feminin. Inca de la lansare, 1.400 de meciuri vor fi difuzate live in fiecare luna, numarul crescand rapid.

In sectiunea Archive vom vedea peste 2.000 de ore de continut arhivat ce va fi disponibil fanilor, permitand vizionarea reluarilor, a evenimentelor principale, goluri si momente magice, toate intr-un singur loc. FIFA+ va lansa peste 2.500 de clipuri video cu o vechime de pana in anul 1950.

Sectiunea Match Centre va permite fanilor fotbalului sa aiba acces la stiri si evenimente din peste 400 de competitii masculine si 65 competitii feminine. Pe parcursul anului, fanii vor putea participa la jocuri interactive, voturi, quizz-uri si altele.

Pe FIFA+ vom putea viziona si documentare in sectiunea Originals. In prezent, sunt disponibile urmatoarele documentare: Ronaldinho: The Happiest Man in the World, Captains, Croatia: Defining a Nation, HD Cutz, Dani Crazy Dream, Golden Boot, Icons sau Academies. In aceasta sectiune vor putea fi vizionate documentare, docuserii, talk show-uri si clipuri video scurte, fiind prezentate povesti ale unor eroi ai fotbalului.

FIFA+ – noua platforma digitala FIFA

In prezent, FIFA+ nu este disponibil in limba romana ci doar in engleza, franceza, germana, spaniola si portugheza, urmand ca in iunie 2022 sa fie adaugate alte 6 limbi. Pe langa limbile mentionate, ocumentarele au subtitrari disponibile in limba araba, indoneziana, italiana, japoneza, coreana sau chineza.

Platforma FIFA+ poate fi accesata pe fifa.com/fifaplus/en sau pe mobil (Android si iOS).
Daca ati folosit pana acum aplicatia FIFA+, ce parere v-a lasat si ce considerati ca poate fi imbunatatit?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

 1. Selectiuni din sectiunea de Live TV astazi, 17.04.2022:

  – Mongolian First League
  – Mongolian Premier League
  – Macau League 3rd Divison (Liga a 3-a din Macau – emotionant)
  – Championship of Kazakhstan
  – Moldovan Women’s National Division

  Continut de calitate in cel mai pur sens al cuvantului.

  Oare a sa tina serverele FIFA la meciul din liga a 3-a din Macau?

  Pot sa inteleg faptul ca este continut oferit gratuit si ca (,) calul de dar nu se cauta la dinti, dar prefer oricand un ***** Parody sau Tom & Jerry in schimbul unui meci din liga 3 din Macau sau din Campionatul Mongolez de fotbal…..

  Comentariu moderat