Activare/Dezactivare mesagerie vocala Orange, Vodafone, Telekom

Deoarece am primit mai multe solicitari in acest sens, in acest articol vom discuta despre cum putem face activarea sau dezactivarea mesageriei vocale in reteaua Orange, Vodafone sau Telekom.

Mesageria (casuta vocala) este un serviciu suplimentar prin care persoana care ne apeleaza, in situatia in care nu suntem disponibili (avem telefonul inchis, suntem in afara arieri de acoperire, suntem deja angajati intr-o alta convorbire sau nu raspundem la telefon) ne poate lasa un mesaj vocal. Ulterior, noi suntem notificati ca am fost contactati de catre cineva si ca avem un mesaj vocal. Singura diferenta dintre mesagerie vocala si serviciul apeluri pierdute o reprezinta posibilitatea de a ne inregistra un mesaj de intampinare si posibilitatea apelantului de a ne lasa un mesaj vocal.

Activare mesagerie vocala Orange
In reteaua Orange, mesageria vocala este activata din oficiu. Daca am dezactivat-o si dorim sa o reactivam, o putem face din platforma MyOrange – Servicii – Mesagerie Vocala – Activeaza. Pentru a asculta mesajele vocale inregistrate, putem apela numarul 555 sau 0744945551.

Activare mesagerie vocala Vodafone Vox
Mesageria (casuta) vocala Vodafone Vox se poate activa apeland numarul *100# – Contul meu – Servicii active – urmam pasii din meniu. Pentru a asculta mesajele vocale inregistrate trebuie sa formam numarul 333 sau 334 si sa folosim codul initial 0000#. Pentru a seta un mesaj de intampinare trebuie sa apelam numarul 888.

Activare mesagerie vocala Telekom

Pentru a activa mesageria vocala in reteaua Telekom trebuie sa formam numarul 177 si sa ne setam un mesaj de intampinare. Codul initial este 12345.

Dezactivare mesagerie vocala Orange, Vodafone, Telekom

Indiferent de reteaua in care ne aflam, dezactivarea mesageriei (casutei) vocale se poate face formand pe telefon codul ##002# urmat de tasta de apel. Vom avea afisat un mesaj de confirmare ca toate redirectionarile au fost dezactivate. Prin aceasta operatiune se vor dezactiva toate redirectionarile de pe telefon (nu doar redirectionarea necesara mesageriei vocale). In anumite retele (exemplu: Orange) dezactivarea casutei vocale se poate face si de pe platforma online dar si printr-un apel la serviciul de relatii cu clientii. Pentru dezactivarea mesageriei vocale trebuie sa avem semnal.

Activare/Dezactivare mesagerie vocala Orange, Vodafone, Telekom

Daca aveti probleme cu activarea/dezactivarea mesageriei vocale lasati un comentariu mentionand reteaua in care sunteti si pasii urmati.

Update 27.06.2019: Activarea casutei vocale in reteaua Telekom se face formand codul **62*177# urmat de tasta de apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

68 COMENTARII

  • Buna seara,
   dezactivarea mesageriei (casutei) vocale se poate face formand pe telefon codul ##002# urmat de tasta de apel. Vom avea afisat un mesaj de confirmare ca toate redirectionarile au fost dezactivate. Prin aceasta operatiune se vor dezactiva toate redirectionarile de pe telefon (nu doar redirectionarea necesara mesageriei vocale).La Orange dezactivarea casutei vocale se poate face si de pe platforma online dar si printr-un apel la serviciul de relatii cu clientii. Pentru dezactivarea mesageriei vocale trebuie sa avem semnal.

 1. Nu merge activat nici o casuta vocala la telekom. Suni la 177 raspunde robotu sa apesi tasta 1 pentru romana, apoi spune sa bagi nr de telefon. Orice nr ai baga este gresit inclusiv de pe cel care suni. Alta metoda care ar fi?

 2. Bună ziua.
  Vă rog să îmi dezactivați masageria vocală la tel 07*****, întru-cât nu pot folosi telefonul.
  Am încercat ##002# și nu am reușit.
  Cu stimă Agache Zenovia

 3. Buna ziua, sunt pe reteaua Telekom si am urmat pasul cu **62*177#… am tastat in telefon codul si am apelat… Dupa, ce ar trebui sa fac, ca inca nu e activa casuta vocala?

  • Dupa ce ati facut ce ati scris in mesaj. Incepeti procedura de personalizare a casutei vocale, va alegeti o parola usoara de 4 cifre, inregistrati un mesaj de salut cu propria voce , inregistrati va numele. Dupa ce faceti aceste setari va puteti asculta mesajele vocale.

 4. Buna ziua, am incercat sa reactivez căsuța vocala de pe cartela telekom si nu merge . Am sunat la 177 dar cand introduc numarul de telefon imi spune ca este incorect desi este corect .

  • Dezactivarea mesageriei (casutei) vocale se poate face formand pe telefon codul ##002# urmat de tasta de apel. Vom avea afisat un mesaj de confirmare ca toate redirectionarile au fost dezactivate. Prin aceasta operatiune se vor dezactiva toate redirectionarile de pe telefon (nu doar redirectionarea necesara mesageriei vocale).

  • Dezactivarea mesageriei (casutei) vocale se poate face formand pe telefon codul ##002# urmat de tasta de apel. Vom avea afisat un mesaj de confirmare ca toate redirectionarile au fost dezactivate. Prin aceasta operatiune se vor dezactiva toate redirectionarile de pe telefon (nu doar redirectionarea necesara mesageriei vocale). Alte modalitati ar fi prin apel la numarul 300 (relatii cu clientii Orange) sau online de pe platforma Orange.

 5. Buna, problema e ca urmez pasii de activare a casutei vocale vodafone (**004*332#)mi se confirma activarea apoi apelez 333 pt personalizare si mi se spune:”nu aveti casuta vocala”!

  • Buna Bianca,
   In aceasta situatie iti recomand sa contactezi serviciul de relatii cu clientii Vodafone pentru a verifica numarul tau de telefon daca s-a activat corespunzator mesageria vocala.

  • In ce retea doresti dezactivarea mesageriei vocale?
   Indiferent de retea ar trebui sa reusiti formand ##002# urmat de tasta de apel. Pentru a functiona trebuie sa va aflati intr-o zona cu semnal.

  • Buna seara,
   Pentru dezactivarea casutei vocale trebuie sa formati ##002# urmat de tasta de apel.
   O alta modalitate este din platforma MyOrange, fiind logat.
   Daca nu reusiti prin una din cele 2 modalitati (desi ar trebui sa fie in regula), puteti contacta serviciul de relatii cu clientii Orange.