In grila Akta intra programele Arcadia World HD, F&H HD, Profit.ro si DW

In grila Akta au intrat astazi programele Arcadia World HD, Fishing&Hunting HD, Profit.ro si Deutsche Welle, cateva din aceste posturi fiind asteptate sa fie introduse de ceva timp.

Programele au intrat pe frecventa 418 iar pozitiile programelor intrate recent in grila Akta sunt dupa cum urmeaza:

  • Arcadia World HD – pozitia 147;
  • Fishing&Hunting HD – pozitia 148;
  • Profit.ro – pozitia 150;
  • Deutsche Welle (DW) – pozitia 151;

Noile posturi sunt disponibile pe digital, drept urmare pentru a le receptiona avem nevoie de un decodor de la Akta sau daca avem un televizor cu receptor DVB-C incorporat.

Programul Fishing&Hunting HD a mai fost in grila Akta insa a fost scos, fiind acum din nou disponibil.

Pe langa aceste programe ar trebui sa mai intre in perioada urmatoare programele: Arcadia World SD, Medika TV SD, TVR1 HD si TVR2 HD (posturile TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre cand sunt lansate, bineinteles).

Exista zvonuri si privind posibilitatea introducerii postului NCN insa informatiile nu sunt momentan 100% sigure, deci exista posibilitatea sa intervina modificari. In momentul in care vom avea update-uri concrete, vom actualiza acest articol si articolul dedicat grilei de programe Akta.

Vestile bune privind introducerea programelor Arcadia World HD, F&H HD, Profit.ro si DW vin dupa ce programele Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 au iesit din grila de programe Akta dupa ce contractul dintre Akta si Telekom nu a mai fost prelungit.

In cazul in care inca nu receptionati programele care au intrat astazi in grila Akta, va recomand sa incercati rescanarea programelor sau revenirea la setarile din fabrica. Daca nu doriti sa faceti o rescanare generala, puteti scana manual frecventa 418.

Exista zvonuri ca s-ar incerca renegocierea contractului astfel incat Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 sa reintre in grila de programe Akta insa acestea sunt doar zvonuri.

In plus, acum cateva zile in zona Moldovei au intrat urmatoarele posturi locale/regionale: Atlas TV, Focus TV, TeleM Iasi, Tele Moldova, Buzau TV.

Multumim colegilor de forum Bebe, Lucian si Bogdan pentru informatiile oferite;

Voi ce parere aveti despre noile programe Arcadia World HD, F&H HD, Profit.ro si DW introduse in grila Akta si despre calitatea acestora?

Update 17.12.2018: Arcadia TV SD si NCN nu vor mai intra in grila Akta iar TVR1 HD, TVR2 HD, Medika TV vor intra in grila Akta pana la finalul anului 2018; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Operatorul AKTA a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu postul tv DocuBox în rezoluții SD și HD, dar a eliminat din grila de televiziune digitală prin cablu posturile tv National Geographic SD, National Geographic HD, National Geographic Wild SD și National Geographic Wild HD.

    • E pacat ca au scos posturile natgeo, animal planet, etc. N-am inteles de ce mute posturi interesant sunt difuzate pe analogic dar pe digital sunt blocate. De exemplu: viasat: history, explore, etc.????