Primii in Alaska – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna august pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Primii in Alaska – 3 august, in fiecare miercuri, de la ora 23. In secolul XVIII, rusii au venit in Alaska si i-au gasit pe indigenii care au dezvoltat si perfectionat cele mai interesante metode de a supravietui in cele mai dificile conditii. Indigenii si-au transmis din generatie in generatie traditiile si metodele de viata.

In serialul documentar Primii in Alaska, telespectatorii National Geographic vor urmari modul de supravietuire al indigenilor in cele mai dure conditii. Din cauza schimbarii mediului din Alaska, populatia indigena este in pericol de disparitie, singura lor sansa de supravietuire este sa traiasca precum stramosii lor.

In acest documentar un grup de indigeni ne vor arata cum vaneaza, cum isi construiesc locuintele si cum isi mentin traditiile stravechi. Primii in Alaska are un sezon cu un total de 7 episoade.

Ultimii giganti: Pesti Salbatici – 7 august, in fiecare duminica, de la ora 19. In acest serial documentar, Cyril si echipa lui au plecat in cautarea celui mai mare peste urias. Cyril va strabate Amazonul si Canada de Nord in cautarea pestelui preistoric Pirarucu, a masivului sturion alb si a pestelui Piraida, un peste pe cale de disparitie.

Serialul documentar Ultimii giganti: Pesti salbatici are un sezon cu un total de 4 episoade.

Hitler: Bomba nucleara – 15 iulie, ora 22. Profesorul universitar Koeth intra in posesia unui obiect misterios in forma de cub, langa acel obiect era scris un bilet cu un mesaj luat din Germania din reactorul nuclear pe care Hitler a incercat sa il construiasca. Profesorul Koeth tinea in mana un cub din uraniu. Acesta, alaturi de doctorul Nager, vor pleca in cautarea de comori ce se va intinde pe o suprafata foarte mare a globului.

Vedete in salbaticie, cu Bear Grylls: Provocarea – 21 august, in fiecare duminica, de la ora 21. Expertul in metode de supravietuire in salbaticie revine cu un nou sezon.

Primii in Alaska – National Geographic

National Geographic Wild
Secrete la Zoo – din 8 august, in fiecare luni, de la ora 19. In acest serial documentar, telespectatorii vor urmari cum decurge viata animalelor din cea mai populara gradina zoologica din America. La Gradina Zoologica Columbus locuiesc unele dintre cele mai salbatice si periculoase animale, de aceste animale au grija o echipa de peste 2000 de oameni.

Cezar Millan: Om bun, caine bun – din 19 august, in fiecare vineri, de la ora 19. Cezar Miller, cel mai mare expert in dresarea animalelor de companie din America, revine in sprijinul americanilor cu animale de companie neascultatoare si nazdravane.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.