Schimbari emisiuni si grile Pro TV, Kanal D si Prima TV
Grilele de vara ale celor mai importante canale TV din tara incep sa isi intre in drepturi. In acest material vom detalia ce schimbari vor fi in grilele posturilor Pro TV, Kanal D si Prima TV.

Incepand din 18 iulie, emisiunea Vorbeste Lumea va fi prezentata de un alt grup de prezentatori. Adela Popescu, Shurubel si Bogdan Ciudoiu au intrat in vacanta si vor fi inlocuiti la pupitrul emisiunii de catre Emily Burghelea, Majda Aboulumosha si Cosmina Pasarin. Cele 3 au mai cochetat in trecut cu televiziunea ca prezentatoare.

Cosmina Pasarin a mai fost prezentatoare la emisiunea Vorbeste Lumea, Emily Burghelea a facut parte din echipa emisiunii Acces Direct iar Majda a prezentat Femeia Alege difuzata pe Acasa. Prezentatoarea si actrita Adela Popescu a parasit proiectul Vorbeste Lumea pentru un alt proiect care va fi difuzat in curand tot pe Pro TV.

Televiziunea a anuntat ca emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! va fi prezentata de Cabral si Adela Popescu. Cabral a prezentat si primul sezon al acestei emisiuni alaturi de Mihai Bobonete, primul sezon fost difuzat de Pro TV in 2015, filmarile avand loc atunci in Africa de Sud.

Schimbari emisiuni si grile Pro TV, Kanal D si Prima TV

Un alt post TV a anuntat ca incepand de saptamana viitoare grila sa va suferi mici schimbari. Kanal D Romania anunta ca de saptamana viitoare unele emisiuni din grila sa isi vor schimba orele de difuzare dupa cum urmeaza:

  • Stirile Kanal D ale diminetii, prezentate de Simona Patruleasa si difuzate pana acum de Kanal D de la ora 07, vor intra in noua grila de vara de la ora 09.
  • Matinalul Kanal D, Dimineata cu noi, prezentata de Bursucu, George Tanase si Viviana Sposub, va incepe de la ora 07.

Aceste schimbari ale grilei vor avea loc de luni, 18 iulie.
Grila Prima TV va fi schimbata complet dupa cum urmeaza: din 11 iulie, matinalul Prima TV a intrat in vacanta iar in locul acestei emisiuni, Prima TV a programat in reluare emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, emisiune care va intra in vacanta la finele lunii iulie. Tot la finele lunii iulie vor lua vacanta Diana Bart si Cove cu emisiunea lor, Flash Monden.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII