In slujba poporului – serial ucrainean Voyo
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca va difuza pe platforma Voyo serialul ucrainean Servant of the People / In slujba poporului (2015). Acest serial este facut chiar de actualul presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelensky, cel care interpreteaza si personajul principal din acest serial.

Vasyl Petrovich (Volodimir Zelensky) este un profesor de istorie de liceu, care devine presedintele Ucrainei dupa ce critica modul de guvernare al partidului aflat la guvernare. Discursul profesorului Vasyl a fost filmat de un elev si a ajuns rapid cel mai urmarit  videoclip de pe internet in Ucraina. La varsta de 30 de ani, profesorul Vasyl a fost ales presedinte.

Serialul In slujba poporului a dat chiar numele partidului politic infintat de Volodimir Zelensky in 2017, Partidul Slujitorul Poporului. Serialul In slujba poporului a fost cumparat de multe televiziuni din intreaga lume dupa ce a inceput conflictul dintre Rusia si Ucraina. Compania care detine acest serial este Eccho Rights. Reprezentantii companiei au declarat ca vanzarea serialului este un bun mod de a ajuta Ucraina si de a raspandi povestea.

Serialul In slujba poporului a fost cumparat in Marea Britanie, Grecia, Orientul Mijlociu si de tarile din alte zone. Eccho Rights a renuntat sa distribuie pe plan international filme si seriale din Rusia si va dona 50.000 de Euro reprezentantilor Crucea Rosie din Ucraina. Compania distribuie filme si seriale din diverse tari, inclusiv serialul Vlad difuzat de Pro TV.

In slujba poporului – serial ucrainean Voyo

Povestea serialului este asemanatoare (partial) cu povestea prin care actorul Zelensky a ajuns presedintele Ucrainei, pentru ca in 2017, cand acesta a infiintat partidul Slujitorul Poporului, nimeni nu credea ca va ajunge presedinte.

Serialul In slujba poporului are 3 sezoane cu un total de 51 de episoade iar fiecare episod are durata de 28 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Voyo este platforma de streaming ce apartine companiei Pro TV SA iar in ultimul timp compania a adaugat pe Voyo continut nou si exclusiv.

In Romania, mai multe televiziuni detin platforme de streaming online, printre acestea vom enumera: TVR – TVR Plus, Antena 1 – Antena Play sau Prima TV – Prima Play. Pe langa aceste platforme, in tara noastra sunt disponibile si platforme internationale cum ar fi: Netflix, HBO Max, Prime Video si in curand Disney+ si Discovery+.

Update 09.04.2022: Pro Arena va difuza serialul In slujba poporului sambata si duminica, de la ora 21:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. E doar primul sezon pe Voyo, nu tot serialul.

    Foarte bun serialul, dar pe Voyo se termina cand „abia am inceput”, dupa cum spune presedintele Vasiliy Petrovich Goloborodko 🙂

  2. In slujba poporului se difuzeaza online ca sa faca „poporul” sa se aboneze la aceste platforme streaming,desi serialul a fost preluat aproape gratis de televiziuni

  3. Dacă penibilul ala si-ar da demisia mâine ar înceta războiu în Ucraina. Cânți cu poala la pian și ajungi președinte Ucraina. Comedia ca Comedia, dar penibilul nu are rang de evaluare

  4. Totuși ar trebui să difuzeze și pe ProTV sau macar pe pro2,nu toți românii au Voyo și platforma in afara României nu se poate urmări,că o paranteză antena play are emisiuni care se pot urmări și în afara României ,la Voyo de ce nu se poate face la fel.

    • Mai degrabă În sluba poporului ar trebui să fie difuzat pe PRO X (viitorul PRO Arena). Că PRO 2 e pentru femei (canalul de seriale dramatice va redeveni în curând Acasă difuzând şi emisiuni originale dar şi filme romantice).