XO Kitty: ce stim despre indragitul spin-off si cand va fi lansat sezonul 2?

XO Kitty este un serial spin-off al filmului Tuturor baietilor pe care i-am iubit (2018), cu Anna Cathcart in rolul principal. Sezonul 1 din XO Kitty a primit nota 6,8 pe Imdb si are cota de popularitate 36 azi, in crestere. Cele 10 episoade ale serialului o urmaresc pe Kitty, sora Larei Jean, care este gata sa-si puna inima pe tava iubitului ei prin corespondenta, care invata in Coreea.

Kitty este admisa la scoala cu internat KISS, aceeasi la care a invatat si raposata ei mama. Ajunsa in celalalt capat al lumii, Kitty invata pe propria piele ca nu stie totul despre iubire si ca relatiile sunt mult mai complicate decat se astepta.

Serialul XO Kitty a fost creat de Jenny Han, autoarea cartilor best-seller de fictiune pentru tineri Vara in care am devenit frumoasa, Nu exista vara fara tine, PS: Inca te iubesc. Din distributie fac parte: Anna Cathcart (Kitty), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), Sang Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Q), Peter Thurnwald (Alex Finnerty) si altii. Serialul a fost lansat pe Netflix la data de 18 mai 2023 si a fost filmat in Seoul, Coreea de Nord. Fiecare episod dureaza 30 de minute. XO Kitty este un serial incadrat in categoriile romantic, comedie si drama.

Pana in prezent, XO Kitty nu a fost prelungit cu sezonul 2, insa nu a fost nici anulat de platforma de streaming Netflix. Faptul ca nu este incadrat ca mini-serie ne da sperante ca vom vedea si sezonul 2 al povestii. Totul depinde de succesul sezonului 1, iar cota de popularitate foarte inalta a acestuia ne da sperante ca ii vom revedea pe Kitty si prietenii ei.

XO Kitty: ce stim despre indragitul spin-off si cand va fi lansat sezonul 2?

Anna Cathcart este o actrita de origine canadiana in varsta de 20 de ani, care a jucat rolul Kitty in filmele Tuturor baietilor pe care i-am iubit (2018), Tuturor baietilor: a ta vesnic (2021), Tuturor baietilor: PS Te mai iubesc si acum (2020).

Pe langa rolul care a facut-o populara si indragita, Anna Cathcart a mai jucat in Odd Squad (Olympia, 2016- 2022) si Dino Dana (Robyn, 2017). Pentru rolul din Dino Dana, actrita a primit premiul Cea mai buna performanta intr-un program sau serial pentru copii, oferit de Canadian Screen Awards.

Minyeong Choi este un actor coreean in varsta de 21 de ani care a mai jucat si in filmele Domul Raza de Soare (2018), Ddan-dda-ra (2016), Puternica Bong Soon (2017). Pe Gia Kim am mai vazut-o in productiile Final fericit (2021) si Intrebari arzatoare (2023).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.