Inedit TV HD in grila Digi
Compania RCS & RDS (Digi) a introdus in grila de programe digitala (cablu) un alt post HD, Inedit HD a inlocuit versiunea SD a postului.

Inedit HD este un post tv generalist care difuzeaza filme documentare, emisiuni interesante si filme artistice romanesti. Postul de televiziune Inedit TV HD este detinut de firma SC Inedit TV SRL. In actionariatul firmei se afla Cornea Marin (95%) si Anghel Stefana (5%).

Pe Inedit tv HD putem urmari emisiuni ca: Istoria Medicinei, Lumea de azi, lumea de maine, Luis Lazarus Live, Interes Legitim , Dor de cantec romanesc, ABC-ul Credintei, Kids Fashion TV, Hituri muzicale, Petreceti cu noi si altele.

Filmele documetare sunt difuzate de luni pana vineri, de la ora 22. Inedit TV a devenit televiziune generalista in 2020 si se afla in lista must carry. Digi este singurul operator care are in grila sa acest post in format HD.

Inedit TV HD in grila Digi

Inedit TV este disponibil si in grila operatorilor Vodafone, Telekom si Orange insa doar in format SD, fiind disponibil in format HD doar in grila Digi.

Licenta audiovizuala a acestui post a fost prelungita in luna noiembrie 2020 cu inca 9 ani iar in luna august a aceluiasi an a devenit post generalist.

Pentru o scurta perioada de timp a fost introdus si Cinetube HD insa a revenit in scurt timp la versiunea SD. In prezent, Cinetube este in format SD insa nu poate fi vizionat pe receptoarele SD oferite de Digi.

Reamintim ca ultimele posturi introduse in grila digitala de cablu Digi au fost B1 HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD, Arcadia World HD, Atomic TV si Tralala TV HD pe 20 decembrie 2021.

Digi a introdus mai multe posturi in format HD la finalul anului 2021 si incepe anul cu inca un post in acest format.
Voi ce parere aveti despre Inedit TV? Lasati un comentariu mai jos.

Update 09.01.2022: Inedit TV HD a fost introdus si in grilele operatorilor NextGen si iNES;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

  1. Deși este alt domeniu, cred că merită menționat că Digi a înnebunit cu Digi Energy și a mărit prețurile: abonamentul zilnic dublat de la 0.2 la 0.4 și energia de la 0.325 (0.300 pentru cei și cu cablu/TV) la 0.875 (0.850). Nu știu dacă noul preț va fi aplicat de luna aceasta și clienților vechi, dar, sper să nici nu aflu și să fiu deja transferat.
    Când sunt oferte la 0.250 trebuie să fii special să accepți asemenea tarif.
    Oricum se pare că nici nu mai sunt interesați de acest serviciu de ceva timp, nu-l mai promovează deloc și l-au ascuns și pe pagina, ca și telefonia fixă.

  2. Florin aici este un simplu site care înștiințează fanii, abonații din tara cu tot ce mișcă în mass media….cum sa îți bage ei posturi ??….ei nu sunt Digi…tu ai citit bine unde ai întrat pe ce site ești?? Te rog verifica…o zi buna