Fiica regelui – un nou serial coreean la TVR 1
Jumatatea mea, serialul coreean difuzat in prezent de TVR 1, ajunge la final iar reprezentantii postului au anuntat deja numele productiei coreene care ii va lua locul. Fiica regelui (King’s Daughter, Soo Baek Hyang – 2013) este o alta serie coreeana ce va avea premiera curand pe TVR 1. Fiica regelui este inca o serie istorica de drama difuzata de TVR 1.

Rezumat serial Fiica regelui

Regele Muryeong a fost un rege Baekje care a supravegheat o renastere in timpul domniei sale, construindu-si in acelasi timp regatul ca o mare putere. El a avut pe ascuns o fiica numita Soo Baek Hyang, care nu a devenit printesa din cauza surorii sale gemene rele, Seol-hee.

Insa, Baek Hyang si-a servit tatal si a fost o patrioata. Mai tarziu a devenit lidera Bimun, un grup de spioni, ajutandu-si astfel tara in timpul razboiului. Ea si-a castigat un loc de cinste in istoria Baekje.

Fiica regelui – un nou serial coreean la TVR 1

Yung este un general de succes in armata varului sau, regele Dongseong. El este indragostit de Chae-hwa, fiica unui oficial de la curte, Baek-ga. Baek-ga doreste sa il aduac pe Yung la tron, cu fiica sa drept regina. Cand el este acuzat de uciderea regelui, cei doi indragostiti sunt despartiti. Chae-hwa este dusa la Gaya de un servitor, iar acolo naste fiica lui Yung, pe Seol-nan.

Aici avem si clipul de promovare al serialului:

In serial vedem actorii Seo Hyeon-jin (Another Miss Oh – 2016), Woo Seo (The Housemaid – 2010), Lee Jae-ryong (Secret Reunion – 2010), Jo Hyeon-jae (Yong Pal – 2015), Tae Soo Jun (Sungkyunkwan Scandal – 2010), Se-bin Myeong, Yoon Tae-young si altii.

Fiica regelui are un sezon format din 108 episoade difuzate in tara natala pe MBC TV intre 2013 si 2014. Seria a fost realizata de Kim Jin-min si va avea premiera pe TVR 1 pe 7 februarie, de la ora 16:45, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri de la aceeasi ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII