Inginerii din lumea animalelor – pe Viasat Nature
Viasat Nature aduce trei noi documentare de Ziua Mondiala a Animalelor, conform unui comunicat remis catre media-max.ro.

Din 4 octombrie 2020, vom putea viziona pe Viasat Nature seria documentata Inginerii din lumea animalelor (2015), premiera fiind duminica de la ora 15:00. Ecologistul Chris Morgan descopera cele mai ingenioase cuiburi si adaposturi construite de animale. Seria se va putea viziona in fiecare duminica de la ora 15:00 si fiecare episod are 55 de minute.

Primul episod al seriei Inginerii din lumea animalelor descrie ingineria din spatele cuiburilor, cel mai important loc al animalelor, unde puii sunt hraniti si pot fi aparati de inamici.

Inginerii din lumea animalelor – pe Viasat Nature
In episodul doi (11 octombrie) va fi studiata in detaliu problema locatiei, zona potrivita pentru ca parintii sa poata pleca in cautarea hranei iar puii sa fie in siguranta.

Tot duminica, ora 14:00, vom putea viziona documentarul Madagascar: Galapagosul Africii (2019). Insula Madagascar este casa unei game variate de specii ciudate. Acest film descrie cei mai putin cunoscuti locuitori ai insulei, atat predatori cat si specii bizare.

A treia noutate disponibila duminica pe Viasat Nature de la ora 15:55 este documentarul Furnicile lui Attenborough (2017), un film in care este descrisa lumea furnicilor de lemn si orasele construite de acestea.

Vanatorii iscusiti ai marilor pe Viasat Nature din 11 octombrie

Duminica, 11 octombrie 2020, un nou serial va fi disponibil pe Viasat Nature incepand cu ora 15:55 numit Vanatorii iscusiti ai marilor (2020). In acest nou documentar vom vedea cum vaneaza in colaborare balenele in Alaska iar in Norvegia alte balene se lupta cu balenele orca pentru heringi. Balenele orca se unesc pentru a inconjura bancurile de pesti, facand box subacvatic.

Astfel, Viasat Nature vine cu 3 noi productii de Ziua Mondiala a Animalelor (2 filme si un documentar), urmand ca un alt documentar nou (lansat in 2020) sa fie disponibil din 11 octombrie ora 15:55.

Viasat Nature este una dintre televiziunile de documentare disponibile in Romania si este detinuta de Viasat World. Alte televiziuni Viasat disponibile in Romania sunt Viasat Explore si Viasat History.

Voi ce parere aveti despre Viasat Nature si de productiile detaliate in acest articol?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.