Euronews Romania SD/HD si Metropola HD in grila Digi
Operatorul de cablu Digi a introdus in cursul zilei de astazi doua noi canale TV. Posturile Euronews Romania SD/HD si Metropola TV HD au intrat pe frecventa 546 MHz, pe care se aflau Taraf TV HD, Etno TV HD si Ardeal TV. Pentru moment, cele doua canale sunt ascunse, adica pot fi receptionate doar cu optiunea Alti operatori la cautare.

Metropola TV HD este un post generalist detinut de Primaria Voluntari. In ianuarie 2021, Metropola TV a primit licenta nationala si a inceput sa intre in grilele nationale ale operatorilor de cablu Digi, Vodafone si Orange. Metropola TV se afla in lista must carry. S-a lansat pe 15 august 2020 ca post regional.

Printre vedetele Metropola TV se afla si Madalin Ionescu care prezinta emisiunea Madalin Ionescu Show. Iata ce emisiuni putem urmari pe Metropola TV: Dimineata cu Georgia, Sport Arena, Unu la Unu, Intre prieteni si altele.

Al doilea post care a intrat astazi in grila digitala de cablu RCS & RDS este versiunea locala a postului Euronews. Postul a intrat in ambele variante, adica SD si HD. Euronews Romania se va lansa oficial maine, 25 mai, de la ora 6 dimineata.

Euronews Romania este un post de stiri care va intra la toti operatorii principali de cablu ca Vodafone sau Orange. RCS & RDS este primul operator care introduce varianta localizata a postului european de stiri.

Euronews Romania SD/HD si Metropola HD in grila Digi
Iata cum arata grila postului Euronews:

 • 06-10 Buna dimineata Romania
 • 10-18 Euronews acum – buletine de stiri, interviuri.
 • 18, 20, 23 Buna seara Romania – buletin de stiri
 • 19, 21 Dezbatere de seara

Sfarsitul de saptamana va aduce in grila postului Euronews si emisiuni de gastronomie, Boierie in bucatarie si emisiuni despre stiinta si tehnologie @UPB. Euronews a deschis in ultimii ani nu mai putin de 5 statii locale in anumite tari cum ar fi: Albania, Georgia, Bulgaria, Romania si Serbia.

Euronews este disponibil in peste 16 limbi si distribuit in peste 160 de tari. In grila operatorului Digi sunt urmatoarele posturi de stiri romanesti: Digi 24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, NCN, Euronews Romania, Aleph News, Antena 3 si alte posturi de stiri internationale. Ultimul canal TV introdus in grila digitala Digi a fost Ardeal TV care a intrat pe 6 mai 2022.

Update: Posturile au inceput sa fie introduse oficial in grila, devenind disponibile inclusiv pentru abonatii care folosesc receptoare Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

50 COMENTARII

 1. Sper din tot sufletul să fie introdusă în grila Digi și varianta internațională de la Euronews! Confirm prezența în grila Digi de la Târgu Jiu a acestor posturi menționate în articol!

 2. Salutare! Confirm că și Orange a introdus Euronews Romania HD. Am pus poze și aici:

  forum.softpedia.com/topic/1159228-orange-home-tv-97-de-canale-in-format-hd-prin-reeaua-proprie-nou-euronews-hd-la-poziia-117/page__st__936#entry29073109
  Puteți publica știrea fără probleme!

  Mulțumesc!

 3. In ialomița nu a intrat columna tv.joob tv si mditv.in rest au intrat azi cele două posturi.ialomita fiind racordata la zona cablu Galați _Brăila..

   • Sigur! Doar am confirmat că este și la ei. Chiar și unii cabliști locali au introdus canalul de știri. M-am uitat la știrile și reportajele lor și sunt cu mult bun gust față de ce oferă celelalte televiziuni de știri.

 4. A intrat și METROPOLA HD pe poziția 124 – in NIT -, aceeași frecvență cu ETNO HD, TARAF HD, ARDEAL TV,. EURONEWS SD, EURONEWS HD

 5. Ora 03.30, au intrat si in NIT canalele EURONEWS RO SD si EURONEWS HD, pozițiile 146 varianta SD si 147 varianta HD. METROPOLA HD e pe poziția 124 – e creată poziția dar la această oră nu este încă , pe poziția 123 e METROPOLA SD.