Insider politic – noua emisiune Prima TV
Prima TV pregateste lansarea unei noi emisiuni numita Insider Politic cu Sebastian Zachmann. Asa cum sugereaza si numele, emisiunea va fi una politica, un talk show unde vor fi dezbatute diverse subiecte din acest domeniu, impreuna cu personalitati cunoscute.

Sebastian Zachmann a parasit Adevarul pentru Prima TV luna trecuta, pentru un post de corespondent senior in domeniul politic. La scurt timp, Prima TV anunta lansarea unei noi emisiuni unde Sebastian Zachmann va fi moderator.

Sebastian Zachmann este una dintre cele mai respectate voci ale presei din Romania si a lucrat 9 ani pentru Adevarul, fiind seful sectiei politic.

Insider Politic – noua emisiune Prima TV
Prima TV nu a anuntat data si ora permierei emisiunii Insider Politic insa vom actualiza acest articol cand vom avea aceste informatii.
In ultimele luni, Prima TV a anuntat emisiuni si seriale noi, printre care mentionam:

  • Telenovela produsa de Televisa, Ringo 
  • Selly Show
  • Darul Cartii
  • Supernanny (noul sezon nu a inceput inca)

Prima TV difuzeaza, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute emisiuni politice din Romania, Starea Natiei cu Dragos Patraru. Emisiunea a revenit dupa vacanta de iarna pe 11 ianuarie si este difuzata de luni pana vineri, de la ora 22:00.

Starea Natiei analizeaza si sanctioneaza intr-un mod umoristic derapajele si abuzurile politicienilor si ale institutiilor publice.

Dragos Patraru a declarat si ca este pregatit un nou platou si se va lucra non-stop (pe 6 ianuarie a inceput antifonarea halei) pentru ca acesta sa fie gata pana in luna februarie, atunci cand filmarile vor incepe din noul platou.

Reamintim ca licenta audiovizuala a televiziunii Prima TV a fost preluata de grupul Clever Media, de atunci au fost introduse noi emisiuni in grila iar postul a inceput sa emita in format HD, fiind deja introdus in grilele operatorilor de televiziune prin cablu.

Asadar, Prima TV anunta introducerea unei noi emisiuni politice in grila de programe, nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta emisiune in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 21.01.2021: Emisiunea Insider Politic va fi difuzata de Prima TV in fiecare duminica de la ora 11:00, incepand cu 31 ianuarie 2021;

Update 30.01.2021: Invitatul primei editii a emisiunii Insider Politic va fi Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII