Uite-i cum fug – film Disney Plus
Fanii filmelor politiste, pline de mister, cu si despre crime, au posibilitatea sa urmareasca filmul See How They Run / Uite-i cum fug (2022). Filmul este disponibil pe aplicatia Disney Plus.

Actiunea filmului Uite-i cum fug se petrece in Londra anului 1953, atunci cand un regizor doreste sa faca un film dupa o piesa de teatru scrisa de Agatha Christie. Piesa de teatru se numeste Cursa de soareci.

Regizorul Leo Kopernick (Adrien Brody) crede ca daca va realiza un film dupa celebra piesa de teatru Cursa de soareci, va deveni celebru. Insa, lucrurile incep sa se complice pentru Leo in momentul cand el doreste sa schimbe unele aspecte, lucrul cel mai important fiind o prevedere lasata in scris de Agatha in legatura cu piesa de teatru. Agatha a specificat ca niciun regizor nu poate sa realizeze un film dupa aceasta piesa de teatru decat dupa ce piesa nu va mai fi pusa in scena de niciun teatru.

Lucrurile incep sa se complice atunci cand, in timpul filmarilor, Leo si alte persoane care participau la filmari sunt gasiti morti. La fata locului este trimis sa cerceteze cazurile de crima inspectorul de politie Stoppard (Sam Rockwell) si politista Stalker (Saoirse Roman). Ironia face ca atat crimele cat si desfasurarea anchetei sa semene izbitor de mult cu actiunea piesei de teatru Cursa de soareci.

Uite-i cum fug – film Disney Plus

Cursa de soareci scrisa de Agatha Christie a devenit cea mai longeviva piesa de teatru pusa vreodata in scena de-a lungul anilor. Acesta piesa a fost pusa in scena pentru prima data in 1952 iar ultima punere in scena a piesei a avut loc in 2021. Piesa a fost pusa in scena si in Bucuresti la Teatrul National in 2017.

Uite-i cum fug este regizat de Tom George, are durata medie de o ora si 38 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Disney Plus pune la dispozitia abonatilori un continut bogat si diversificat de la urmatoarele case de productii: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sau National Geographic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.