Insula de un milion – un nou reality show la Kanal D
Posturile de televiziune Kanal D Romania si Kanal D2 se pregatesc sa faca cateva modificari in grile. In acest material vom detalia aceste modificari. Unul dintre cele mai fascinante seriale turcesti paraseste grila Kanal D si se muta la Kanal D2.

Serialul Povestea din Anatolia se va muta din 19 februarie pe Kanal D2. Poveste din Anatolia va fi difuzat pe Kanal D2 din 19 februarie, in zilele de luni, marti si miercuri, de la ora 16:30. Asta inseamna ca fanii serialului Iarta-ma vor putea urmari acest serial turcesc doar de doua ori pe saptamana, joia si vinerea, de la ora 16:30.

Kanal D Romania anunta ca in locul serialului Poveste din Anatolia va difuza un alt serial turcesc, O dragoste. Serialul va fi difuzat din 19 februarie, de luni pana vineri, de la ora 20.

O alta noutate pe care Kanal D Romania o pregateste este difuzarea unei noi emisiuni de tip reality show in genul emisiunii Survivor. Noul reality show se va numi Insula de un milion.

Insula de un milion este un format olandez creat si produs de Talpa Studios si de fondatorul sau, John de Mol, cel care a mai realizat si formatele: Big Brother, Vocea sau Patem Palma?. Insula de un milion va fi filmat in Republica Dominicana unde s-a filmat Survivor All Stars. Emisiunea va fi prezentata de Cosmin Cernat, cel care a mai prezentat Exatlon si Survivor, tot la Kanal D.

Insula de un milion – un nou reality show la Kanal D

Modul de desfasurare al emisiunii Insula de un milion este urmatorul: 50 de concurenti obisnuiti din medii sociale diferite cu varste diferite vor patrunde si vor locui pe o insula superba. Cei 50 de concurenti vor avea la mana cate o bratara. Aceasta bratara are valoarea unui milion. Pentru a castiga marele premiu, concurentii trebuie sa formeze prietenii, aliante si sa castige probele individuale la care vor fi supusi de organizatori.

Concurentii care pierd probele individuale trebuie sa ofere bratara castigatorului probei respective. Daca va intrebati la ce sunt bune aliantele sau prieteniile pe insula, concurentii care nu fac fata conditiilor vitrege de pe insula si decid sa paraseasca insula trebuie sa inmaneze bratara sa unui alt concurent.

Concurentii care au cat mai multe bratari au sansa sa castige marele premiu. Marele premiu este in valoare de 1.000.000 de lei. Emisiunea Insula de un milion va intra in grila postului Kanal D in curand.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Câteva mici corectări. Cosmin Cernat nu a predat niciodată Survivor, ci doar Exatlon, eventual Fan Arena, edițiile despre Survivor. În plus, valoarea fiecărei brățări nu este de un milion, ci toate brățările împreună valorează 1.000.000 lei. O brățară valorează 20.000 lei.