Insula lui Barba-Neagra: serialul cu aventuri se va vedea la TVR 1

TVR 1 va difuza un nou serial de actiune si aventuri, Insula lui Barba-Neagra (Crossbones – 2014) creat de Neil Cross (doua nominalizari la Emmy pentru Luther), James V. Hart (August Rush – 2007, Bram Stoker’s Dracula – 1992, Hook – 1991) si Amanda Welles, va fi difuzat in curand.

Insula lui Barba-Neagra prezinta povestea legendarului pirat Barba-Neagra in perioada de aur a piratilor din anii 1700. Actiunea se desfasoara pe insula New Providence din Bahamas, paradisul nelegiuitorilor asupra carora comanda un pirat de temut, capitanul Edward Teach, cunoscut ca Barba-neagra.

Insa, este in desfasurare un plan pentru a-l detrona pe Barba-Neagra. Asasinul Tom Lowe este trimis pentru a-l executa pe liderul piratilor. Actiunea se indreapta intr-o alta directie atunci cand Lowe, pe masura ce se apropie de Barba-Neagra, incepe sa-i admire ideile si implicarea in societatea piratilor. Asa cum era de asteptat, Lowe nu va fi singurul dusman al lui Barba-Neagra.

Rolul principal este interpretat de John Malkovich (nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea din In the Line of Fire – 1993 si Places in the Heart – 1984). In serial ii vom vedea si pe Richard Coyle (Prince of Persia: The Sands of Time – 2010, A good year – 2006, Coupling – 2000), Claire Foy (a castigat doua premii Emmy cu celebrul serial The Crown), Yasmine Al Massri (Quantico – 2015), David Hoflin (Bosch – 2014), Chris Perfetti (In acea noapte – 2016), Tracy Ifeachor (Treadstone – 2019) si altii.

Insula lui Barba-Neagra: serialul cu aventuri se va vedea la TVR 1

TVR 1 va difuza serialul Insula lui Barba-Neagra din 4 decembrie, urmand sa fie difuzat de luni pana joi, de la ora 00:00, cu mentiunea ca luni (4 decembrie) va fi difuzat de la 00:05 iar miercuri (6 decembrie) de la ora 23:45.

Serialul are un singur sezon alcatuit din 9 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.4 din peste 7.000 de recenzii. Este considerat de unii fani o imitatie mai putin reusita a serialului Black Sails, care a castigat 3 premii Emmy. Filmarile au fost efectuate in Cape Town, Africa de Sud si tarile de origine ale serialului sunt SUA si Africa de Sud.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.