Survivor: Extrashow pe Voyo
Postul de televiziune Pro TV anunta ca fanii Survivor vor putea urmari o emisiune dedicata showului care ii va urmari pe cei 24 de concurenti tot timpul.

Concurentii Survivor sunt:
Faimosii: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Catalin Zmarandescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Nita, Laura Giurcanu, Radu Itu si Elena Chiriac. Razboinicii: Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Panescu, Ionut Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Stefania Stefan, Alexandra Duli, Ramona Craciunescu.

Emisiunea se numeste Survivor: Extrashow si va fi difuzata online pe Voyo in zilele de duminica, luni si marti, imediat dupa terminarea difuzarii showului Survivor la TV, dupa ora 23.

Survivor: Extrashow este prezentat de castigatorul sezonului trecut, cantaretul Zannidache. In aceasta emisiune, fanii concursului pot vedea interviuri in direct cu prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, si invitatii speciali ce vor dezbate toate fazele fierbinti din fiecare editie difuzata de Pro TV. Zanni va da informatii din culisele show-ului.

Numele complet al prezentatorului Survivor: Extrashow este Edmond Hubert Zannidache, are 23 de ani si este pasionat de tatuaje. Zanni a fost cooptat de Alex Velea im echipa sa de solisti. Pana sa ajunga in echipa lui Alex Velea, Zanni a facut de toate: a tuns iarba, a lucrat intr-o pizzerie sau a facut tatuaje. Zanni a participat anul trecut la emisiunea Survivor ca faimos si a castigat marele premiu de 50.000 de euro.

Survivor: Extrashow pe Voyo

Editia din 2021 a showului Survivor a fost difuzat de Kanal D, acestai difuzand showurile Survivor si Exatlon timp de 5 ani. In acest an, premiul showului Survivor va fi de 100.000 de euro si este oferit de Vodafone, sponsorul oficial al emisiunii. Marele premiu va fi castigat doar de un concurent din cei 24 de participanti.
Emisiunea Survivor a fost lider de audienta duminica seara.

Pro TV este o televiziune generalista ce difuzeaza stiri, seriale, filme si emisiuni de divertisment. Pro TV se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

Update 19.01.2022: Survivor: Extrashow va fi difuzat si pe Pro 2 in fiecare vineri, sambata si duminica, de la ora 00:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII