Intr-o vara / Golful scoicilor – vara iubirii la DIVA
In acest material vom detalia cele mai interesante filme de dragoste ce vor fi difuzate pe postul Diva in zilele de duminica ale lunii august, de la ora 16.

Sand Dollar Cove / Golful Soicilor (2021) – 7 august, ora 16. Elli Everson (Aly Michalka) este de profesie agent imobiliar. Ea este trimisa de catre firma la care lucreaza sa achizitioneze un imobil pentru un proiect important in regiunea Sand Dollar Cove din Connecticut.

Proprietarul acelui imobil este Brody Bradshaw (Chad Michael Murray), un tip sarmant de care Elli se indragosteste nebuneste in timpul negocierilor. Filmul Golful Soicilor are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,2.

Sweet Pecan Summer / Ferma de nuci (2021) – 14 august, ora 16. Amanda Lin (Christine Ko) nu reuseste sa isi convinga seful ca proiectul ei este mai bun si astfel, suparata, ea este convinsa ca merita o vacanta pentru a uita acest esec.

Matusa Amandei ii propune acesteia sa isi faca vacanta la ferma de nuci unde Amanda a crescut. Ajunsa la ferma, ea afla ca matusa sa doreste sa vanda ferma de nuci, iar de vanzarea fermei se ocupa tanarul J.P. Milligan (Wes Brown), fostul prieten al Amandei. Filmul Ferma de nuci are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

One Summer / Intr-o vara (2021) – 21 august, ora 16. Jack Amstrong (Sam Page) a ramas singur cu doi copii dupa ce sotia sa a murit. Dupa un timp de la tragedia mortii sotiei sale, Jack decide sa se intoarca in orasul natal al sotiei pentru a restaura o casa si un far in memoria ei.

Intr-o vara / Golful scoicilor – vara iubirii la DIVA

Jack apeleaza la serviciile Jennei Fontaine (Sarah Drew) care este de profesie restaurator. Filmul Intr-o vara are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Love Strikes Twice / Dragoste cu repetitie (2021) – 28 august, la ora 16. Filmul Dragoste cu repetitie spune povestea unei femei pe nume Maggie Turner (Katie Findlay) care trece printr-un moment bizar. Intr-o zi, Maggie se trezeste cu 15 ani in trecut si va trebui sa aleaga daca va face aceleasi alegeri sau nu. Adica, daca se va casatori cu sotul ei sau nu.
Filmul Dragoste cu repetitie are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Taking the Reins / Cu fraiele in mana (2021) – 28 august, ora 18. Samantha Barclay (Nikki Deloach) este jurnalista. Sefii ei o trimit pe Samantha in orasul natal sa faca un reportaj pentru ziar despre o cursa de cai la care participa si tatal sau. Insa, surprizele nu se termina aici pentru Samantha, ea descopera ca tatal sau l-a angajat pe fostul prieten al sau pe post de antrenor. Acum, Samantha va trebui sa rezolve treburi neterminate cu fostul sau prieten. Oare va stii Samantha sa ia fraiele in maini si sa ia deciziile corecte?

Filmul Cu fraiele in mana are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.