Poftiti pe la noi – Poftiti prin tara – Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat cand se va difuza marea finala a emisiunii Asia Express si ce va introduce pe tronsonul orar lasat liber de aceasta emisiune. Finala Asia Express va fi difuzata duminica, 28 noiembrie, ora 20.

In cursa pentru marele trofeu au mai ramas 3 echipe: Lidia Buble si sora ei Estera, Mihai Petre si sotia sa Elwira si cei 2 componenti ai formatiei Noaptea Tarziu, Cuza si Emi. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express se numeste Asia Express: Drumul imparatilor si este prezentat de Irina Fodor. Sezoanele trecute au fost prezentate de Gina Pistol.

Reamintim cele 9 perechi care au participat in sezonul 4 al emisiunii Asia Express: Connect-R si Shift,  Mihai si Elwira Petre, Lidia si Estera Buble, Patrizia si fiul ei Francy Paglieri, Cosmin si Eliza Natanticu, Alaxandra Ungureanu si mama ei, Emi si Cuza, Adriana Trandafir si fata ei Maria Speranta, Lorelai si Zarug.

Pe 6 decembrie, telespectatorii Antenei 1 se vor reintalni cu Nea Marin atunci cand va incepe o noua emisiune Poftiti pe la noi – Poftiti prin tara. Aceasta emisiune va fi difuzata de luni pana miercuri, de la ora 20:30.

Iata care sunt vedetele care vor participa la aceasta emisiune: inconfundabilii Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Adda si Catalin Rizea, Florin Ristei si Nicolai Tand. Liviu Varciu si Andrei Stefanescu sunt concurenti nelipsiti din emisiunile prezentate de Nea Marin.

Poftiti pe la noi – Poftiti prin tara – Antena 1

Nea Marin (Marin Barbu) are 61 de ani si este nascut in Contesti, Teleorman. Este coregraf de dansuri populare, are 2 fete si 2 nepoti. Una dintre fetele lui Nea Marin i-a calcat pe urme si este coregrafa, este vorba de Larisa, fiica cea mica a lui Nea Marin. Unul dintre nepotii lui Nea Marin este intr-o relatie cu Theo Rose.

Nea Marin a aparut prima data in televiziune la Pro TV la Ferma Vedetelor, dupa aceea a venit la Antena 1 cu emisiunea Poftiti pe la noi care a avut mai multe variane, printre care amintim: Poftiti la circ, Poftiti pe la noi si altele.

Antena 1 este un post generalist lansat de Intact Media. Inca de la lansare si pana in prezent, Antena 1 a ocupat mai mereu primele locuri in topul audientelor. Antena 1 se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.