Iubesc sa te urasc – sezonul 2 Netflix
Iubesc sa te urasc (Love to hate you) este unul dintre cele mai noi seriale coreene de drama (k-drama) disponibile pe Netflix. Este regizat de Kim Jung-kwon.

Serialul prezinta relatia complicata dintre o femeie care uraste sa piarda in fata barbatilor si un barbat care este mereu suspicios in ceea ce priveste femeile. Fiind o linie subtire intre dragoste si ura, dragostea si emotiile castiga in detrimentul neincrederii in cadrul relatiilor intre persoane de sex opus.

Primul episod o prezinta pe Yeo Mi-ran (Kim Ok-bin) pe masura ce aversiunea sa fata de barbatii superficiali creste. In acelasi timp, Nam Kang-ho (Teo Yoo) isi jigneste colega de platou.

In acest serial putem vedea actorii Kim Ok-bin (Thirst – 2009, The Villainess – 2017), Teo Yoo (Decision to Leave – 2022, Leto – 2018), Kim Ji-hoon (Fabrica de bani: Coreea – 2022), Won-Hee Go (Eulachacha Waikiki – 2018, The Silenced – 2015), Harrison Xu (Suntem morti cu totii – 2022), Ell (Pachinko – 2022), Baek Sung-chul, Kim Sung-ryung si altii.

Iubesc sa te urasc – sezonul 2 Netflix

Serialul iubesc sa te urasc este disponibil pe Netflix din 10 februarie, are un singur sezon format din 10 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 8 din 566 recenzii. Astazi ocupa locul 4 in topul serialelor vizionate pe Netflix in Romania, Fizic: 100 (locul 3) si inainte de Perechea ideala (locul 5).

Netflix nu a anuntat inca daca aceasta serie romantica de comedie va avea sezonul 2 insa, interesul pentru seriile coreene este, de obicei, destul de mare. Ramane de vazut daca serialul va fi reinnoit cu cel putin inca un sezon. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii in acest sens.

Iubesc sa te urasc a fost produs de SBS, una dintre cele mai mari case de productii coreene. Este interesant de stiut ca actrita Kim Ok-bin este antrenata in arte martiale inca din copilarie, practicand hapkido, taekwondo, muay thai si box.

Voi ce parere aveti despre noul serial sud-coreean? Doriti sa vedeti episoade noi sau considerati ca ar trebui sa se incheie cu un singur sezon?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.