Oferta de vara Telekom – 50% reducere si HBO/HBO GO inclus
Telekom Romania a anuntat o noua oferta disponibila pe timpul verii, conform unui comunicat remis catre media-max.ro sunt oferite reduceri de 50% timp de 3, 6 sau 12 luni (in functie de serviciile contractate) sau HBO/HBO GO inclus timp de 1 an. Desi beneficiile nu sunt noi, in acest articol vom detalia promotiile pe care le putem obtine daca ne abonam in reteaua Telekom.

50% reducere timp de 3 luni la Telekom Smart Wifi
Serviciul Telekom Smart Wifi primeste 50% reducere timp de 3 luni in cazul clientilor noi, pretul redus in cele 3 luni fiind de 17.5 lei pe luna. Telekom a ajuns la peste 8 mii de clienti Smart Wifi.
Serviciul Telekom Smart TV Stick numara peste 10 mii de abonati insa nu este oferita nicio reducere suplimentara cu exceptia ofertei standard prin care avem o luna gratuita pentru abonamentul online.

50% reducere timp de 6 luni la TV fix si HBO+HBO Go incluse
Persoanele care opteaza pentru televiziune vor beneficia de o reducere a abonamentului de 50% timp de 6 luni iar extraoptiunea HBO (care include HBO GO) va fi gratuita timp de 1 an.

50% reducere timp de 12 luni la abonamentul Nelimitat M
La contractarea abonamentului de voce Telekom Nelimitat M vom avea pretul abonamentului redus timp de 1 an, platind 3.5 euro pe luna in perioada reducerii.
Alaturi de abonamentul de voce sunt promovate si smartphone-urile Oppo A53, Xiaomi Redmi 9 si Samsung Galaxy A20s care pot fi achizitionate la 6 euro pe luna (Oppo A53), respectiv 5 euro lunar (Redmi 9 si Galaxy A20s), rata platindu-se timp de 24 de luni.

Persoanele juridice vor beneficia de asemenea de o reducere aplicata abonamentului de voce Freedom 5, avand 50% reducere in primele 12 luni.

Oferta de vara Telekom – 50% reducere si HBO/HBO GO inclus
Desi ofertele mentionate mai sus nu sunt noi (au mai fost oferite in trecut), e bine de stiut ca vom putea beneficia de ele pana la 30 septembrie 2021 (data valabilitatii ofertei poate fi prelungita). Reducerile sunt disponibile doar pentru abonatii care opteaza pentru perioada contractuala de 24 de luni.

Reamintim ca pachetul majoritar al companiei Telekom Romania Communications va fi preluat de Orange insa in ciuda acestei tranzactii, Telekom continua sa ofere reduceri atat pentru serviciile fixe cat si pentru segmentul mobil, incercand sa atraga cat mai multi abonati.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII