Iubire ca in filme / Aniela / Ingerasii – Pro
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva seriale romanesti difuzate in prezent de Pro Gold, care o au pe Adela Popescu in roluri principale.

Iubire ca in filme este un serial romanesc produs de Ruxandra Ion si difuzat initial de Pro 2. In prezent, serialul este difuzat de Pro Gold zilnic, de la ora 17:00.

Serialul o prezinta pe Adela Popescu in rolul principal, o tanara cu responsabilitati care face orice pentru ca surorii sale sa nu ii lipseasca nimic dupa moartea parintilor.

In acest serial vom vedea urmatorii actori: Dan Bordeianu, Diana Dumitrescu, Lucian Viziru, Adriana Nicolae, Nicoleta Luciu, Steliana Balacianu, Adina Galupa, Sabina Branduse, Mihaela Barlutiu, Radu Andrei Micu si altii.

Serialul Iubire ca in filme are 181 de episoade iar pe IMDB a obtinut nota 4.8 din 114 recenzii.

Iubire ca in filme / Aniela / Ingerasii – Pro

Un alt serial romanesc difuzat in prezent de Pro Gold este Aniela (2009), primul serial de epoca romanesc. Adela Popescu interpreteaza rolul principal si in acest serial, acela al Anielei Elefterios, o tanara care credea ca le are pe toate: un viitor promitator si un logodnic dintr-o familie nobila. Insa, moartea tatalui sau va schimba totul pentru Aniela,

Serialul Aniela are 117 163 episoade si poate fi vizionat online integral pe platforma Pro TV Plus. Pro Gold difuzeaza serialul Aniela (numit si Secretul Anielei) zilnic de la ora 00:00 si in reluare de la ora 04:00.

In acest serial vom vedea si alti actori precum Ioana Picos, Alma Boiangiu, Cosmin Dominte, Ruxandra Porojnicu, Mihai Petre, Dan Condurache, Diana Dumitrescu, Maia Morgenstern, Stela Popescu sau Gheorghe Dinica.

Ultimul serial pe care il vom descrie in acest articol este Ingerasii (2008), o comedie romantica despre o femeie de succes, mama a doi copii nazdravani si despre un barbat transformat peste noapte in dadaca full-time.

Serialul romanesc Ingerasii are 175 de episoade difuzate intre 2008 si 2009 iar pe IMDB a obtinut nota 6.4 din doar 61 de recenzii. In acest serial vom vedea urmatorii actori: Ioan Isaiu, Dumitrascu Jennifer, Razvan Fodor, Mihai Petre, Rodica Popescu Bitanescu, Dana Rogoz, Pavel Bartos si altii.

Pro Gold difuzeaza in prezent serialul Ingerasii zilnic de la ora 22:00.

Adela Popescu a avut roluri in productii romanesti cunoscute precum (Numai iubirea – 2004, Lacrimi de iubire – 2005, Iubire si onoare – 2010, Pariu cu viata – 2011 sau O noua viata – 2014).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII