Iubiri fara hotar – premiera Acasa
Postul de televiziune Acasa va difuza din 28 septembrie o noua telenovela mexicana de mare succes. Amor Dividido / Iubiri fara hotar (2022).

Telenovela Iubiri fara hotar va fi difuzata de miercuri, 28 septembrie, de la ora 18, urmand ca de joi, 29 septembrie, sa fie difuzata de la ora 17, de luni pana vineri cate 2 episoade. Telenovela spune povestea de iubire dintre doi oameni aflati la inceputul serialului in tari diferite dar si in relatii conjugale cu alte persoane.

Max Stewart (Gabriel Soto) locuieste in Statele Unite ale Americii si este intr-o relatie cu Debra Puig (Irina Baeva). Max isi doreste foarte mult un copil iar Debra nu doreste sa ramana insarcinata. Ea ii ascunde lui Max faptul ca este gravida si hotaraste sa faca avort, fapt pentru care Max hotaraste sa se desparta de Debra.

Abril Moreno (Eva Cedeno) locuieste in Mexic si are un sot pe nume Bruno Garcia (Andres Palacios), cu care are si un baiat. Dupa un timp, Bruno o paraseste pe Abril pe motiv ca el nu mai suporta viata de familie si vrea sa se mute in SUA pentru a avansa in cariera.

Dupa despartirea de sotia sa, Max decide sa preia o afacere in Mexic si sa plece din SUA. Dupa ce preia afacerea in Mexic, Max da un anunt la mica publicitate pentru postul de secretara personala. Conditiile pentru ocuparea postului sunt urmatoarele: sa nu aiba obligatii/copii si sa fie frumoase.

Iubiri fara hotar – premiera Acasa

Ramasa singura si avand in grija un copil, se duce la interviul tinut de Max ascunzandu-i acestuia ca are un baiat. Max o angajeaza, indragostindu-se pe loc de Abril. Pentru a vedea cum va reactiona Max cand va afla ca Abril l-a mintit si daca cei doi vor ramane impreuna va trebui sa urmariti aceasta productie.

Telenovela Iubiri fara hotar este realizata de firma Televisa.
Gabriel Soto (Max) si Irina Baeva (Debra) formeaza un cuplu in viata reala. Cei doi se afla la a 3-a telenovela in care joaca dupa ce au avut roluri in Vin iubiri neasteptate (2016) si Un celibatar invins (2019), aceste telenovele au fost difuzate de Acasa (fostul Pro 2). Eva Cedeno (Abril) este singura.

Iubiri fara hotar are un sezon cu un total de 107 episoade, fiecare episod are durata de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.