Jack si Jill / Bunica-i sefa – filme de comedie DIVA
Postul de televiziune Diva a programat in luna iunie filme artistice de comedie. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare seara de sambata, de la ora 20. In acest material vom detalia aceste filme.

Georgia Rule / Bunica-i sefa (2017) – 3 iunie, ora 20. Filmul Bunica-i sefa spune povestea lui Rachel (Lindsey Lohan), o adolescenta introvertita care incalca toate regulile impuse de mama sa. Rachel face tot ce nu ar trebui sa faca o adolescenta: bea, fumeaza, injura si provoaca si un accident de masina.

Mama sa, Lilly (Felicity Huffman), ramane fara solutii in incercarea de a o indrepta pe Rachel. Ultima solutie pe care o aplica Lilly cu Rachel este sa o trimita pe aceasta la ferma bunicii Georgia (Jane Fonda). Bunica Georgia este o femeie foarte aspra care se ghideaza dupa reguli. Oare o va indrepta pe un drum bun pe Rachel?
Bunica-i sefa are durata de o ora si 53 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Jack and Jill / Jack si Jill (2011) – 10 iunie, ora 20. Jack si Jill (Adam Sandler joaca rol dublu) sunt doi gemeni foarte diferiti. Jack este un tip linistit, Jill este o femeie cu chef de aventura. In fiecare an, Jill il viziteaza pe fratele sau Jack iar aceste vizite il deranjeaza pe Jack.

Jill ii spune fratelui sau ca in acest an este posibil sa ramana la el mai mult timp. Pentru a o face pe sora lui sa plece cat mai repede ca acesta sa poata reveni la viata sa obisnuita, Jack pune la cale tot felul de intamplari ciudate. Oare va reusi Jack sa scape de Jill si sa revina la viata lui linistita?
Filmul are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 3,3.

Jack si Jill / Bunica-i sefa – filme de comedie DIVA

Junior / Gravidul (1994) – 17 iunie, ora 20. Alex Hensen (Arnold Schwarzenegger) este un doctor de stiinta care doreste sa revolutioneze medicina. Alex va inventa un medicament pentru femeile gravide. Acest medicament ajuta femeile gravide sa duca la bun sfarsit o sarcina.

Numai ca lui Alex nu i se permite sa foloseasca medicamentul lui pe femei gravide pentru test. Astfel, colegul lui Alex, doctorul Larry (Dany DeVito), vine cu o idee ciudata. Ii propune lui Alex ca el sa devina gravid si sa nasca.
Gravidul are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Baby Mama / Mama surogat (2008) – 24 iunie, ora 20. Kate (Tina Fey) este o femeie care tot timpul a iubit munca, ajunsa la varsta de 37 de ani ea isi doreste foarte mult un copil. Doctorii ii spun lui Kate ca nu poate avea copii insa daca doreste poate apela la o mama surogat. Zis si facut, Kate o alege pe tanara Angie (Amy Poehler) sa fie mama surogat.

Kate ii propune lui Angie sa locuiasca la ea acasa pe timpul sarcinii. Din acel moment incepe o adevarata aventura pentru Kate care are o fire conservatoare fata de Angie care este o persoana mai libertina si rebela.
Mama surogat are durata de o ora si 39 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.