Joker – disponibil pe Netflix
Joker este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2019 si inca de la lansare, multi fani au dorit sa stie daca filmul va fi adaugat si in lista filmelor Netflix. Filmul va putea fi vizionat in curand pe platforma Netflix.

Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) este un barbat singuratic si bolnav mental, acesta aspira sa devina un comedian stand-up de talie mondiala. Filmul descrie personajul lui Arthur Fleck, aratand cum este abandonat de societate, acesta fiind inceputul care il va transforma in unul dintre cei mai temuti raufacatori.

Filmul a primit aprecieri din partea criticilor, fiind un succes in special datorita performantei lui Joaquin Phoenix (actorul din rolul principal) dar si datorita scenariului. Joaquin Phoenix creaza un nou Joker, sinistru si deranjant care, pe masura ce filmul avanseaza, se afunda din ce in ce mai mult in nebunie. Joaquin Phoenix este printre singurii actori care au interpretat rolul lui Joker si care s-au putut apropia de performanta lui Heath Ledger din Cavalerul Negru (2008), performanta pentru care acesta a primit premiul Oscar post-mortem.

Pe IMDB, filmul din 2019 are nota 8.4 din aproape 1 milion de recenzii, pozitionandu-se pe locul 62 in topul filmelor IMDB. Printre numeroase premii, a castigat 2 premii Oscar dupa cum urmeaza:

  • 2020 – cea mai buna performanta a unui actor intr-un rol principal – Joaquin Phoenix
  • 2020 – cea mai buna coloana sonora a unui film – Hildur Guðnadóttir

Joker – disponibil pe Netflix
Joaquin Phoenix are un singur premiu Oscar castigat si poate fi vazut in alte productii precum: Her (2013), Gladiator (2000), Walk the Line (2005), The Master (2012) sau Hotel Rwanda (2004).

Din distributia filmului fac parte si alti actori de seama precum Robert de Niro (printre cei mai cunoscuti actori din lume, castigator a doua premii Oscar cu rolurile din Raging Bull – 1980 si Nasul: Partea a doua – 1974), Brett Cullen (Ghost Rider – 2007, The Dark Knight Rises – 2012, Person of Interest – 2011), Zazie Beetz (Atlanta – 2016, Deadpool 2 – 2018), Frances Conroy (castigatoare a unui premiu Glob de Aur cu Six Feet Under – 2001) si altii.

In prezent, Joker este disponibil si pe HBO GO insa nu avem informatii cat timp va mai fi disponibil pe aceasta platforma. Netflix va adauga acest film joi, 22 aprilie 2021.
La finalul anului trecut a fost anuntat si sequelul Joker 2 insa nu exista informatii cand va putea fi vizionata a doua parte.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII