Kanal D anunta al doilea sezon Survivor Romania
In cursul zilei acesteia, Kanal D (impreuna cu Acum Medya) a anuntat pregatirea unei noi editii a emisiunii reality Survivor Romania, persoanele care doresc sa se inscrie pot aplica pe survivorromania.ro.

Primul sezon Survivor Romania a fost filmat in Republica Dominicana iar finalul a fost difuzat in luna mai 2020, castigatoarea emisiunii fiind Elena Ionescu, plecand acasa cu premiul de 250.000 de lei. Finala emisiunii a adus un rating urias postului Kanal D, minutul de aur al finalei avand peste 1.700.000 de telespectatori.

Survivor Romania doreste sa incurajeze spiritul fair-play si onestitatea insa in acelasi timp testand limitele fizice si psihice ale participantilor, abilitatile sportive si inventivitatea acestora.

Kanal D anunta al doilea sezon Survivor Romania
Inscrierile la casting se fac online pe site-ul mentionat mai sus, se poate inscrie orice persoana cu varsta de minim 18 ani, pregatita de provocari atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Cand incepe sezonul 2 Survivor Romania?
Nu a fost anuntata inca data difuzarii celui de-al doilea sezon al emisiunii tip reality-show insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii in acest sens.

Formatul acestei emisiuni a fost creat inca din 1992 de catre Charlie Parsons (producator National Geographic, cunoscut si pentru emisiunile The Big Breakfast si The Word) si a fost utilizat pentru prima data in 1997 in emisiunea Expedition Robinson din Suedia.

In acest reality-show, mai multi concurenti sunt plasati intr-o zona izolata urmand sa concureze intre ei in diverse probe unde isi vor testa abilitatile fizice, psihice, inventivitatea si spiritul de echipa insa, in acelasi timp, fiind eliminati prin vot.

Formatul emisiunii incepe cu 20 de concurenti (10 vedete si 10 oameni obisnuiti), urmand ca la final sa existe un singur castigator al premiului de 250.000 de lei.

Survivor Turkey a fost difuzat in Turcia atat de Kanal D Turcia (in 2005) cat si de Show TV intre 2006 – 2010.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre concurenti si alte detalii privind al doilea sezon Survivor Romania.
Voi ce parere aveti despre aceasta emisiune, ati urmarit primul sezon?

Update 21.12.2020: Numele cunoscute din echipa Faimosilor sunt Costi Ionita, Catalin Morosanu si Cosmin Stanciu;

Update 06.01.2021: Cand incepe sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania?
Noul sezon va fi difuzat din 9 ianuarie, de la ora 20:00;

Update 13.01.2021: Survivor Romania va fi difuzata de astazi de la ora 22:00 (miercuri si joi) iar vineri, sambata si duminica de la ora 20:00;

Update 01.07.2021: Sezonul 2 al competitiei Survivor se va incheia sambata, 10 iulie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII