Bestii Sexy si Viata mea neortodoxa – Netflix
Printre seriale si filme, Netflix pregateste difuzarea unor reality show-uri, doua dintre acestea fiind Bestii Sexy si Viata mea neortodoxa.

Bestii Sexy (Sexy Beasts) este un remake al dating show-ului cu acelasi nume din 2014 creat de BBC si este prezentat de Rob Delaney (Catastrophe – 2015). Pe IMDB, show-ul din 2014 are nota 5.8 din doar 42 de recenzii.

In cadrul acestui show, concurentii incearca sa-si gaseasca perechea insa fara a se concentra pe aspect, acestia fiind machiati si costumati in bestii. Insa, ceea ce am constatat din trailer este ca majoritatea participantilor arata bine.

Bestii Sexy este un reality show asemanator The Masked Singer iar formatul a fost lansat deja si in alte tari.

Primul sezon al dating show-ului Bestii Sexy va fi difuzat de Netflix din 21 iulie 2021 si probabil vom vedea si al doilea sezon avand in vedere ca au fost comandate doua sezoane a cate 6 episoade fiecare.

Bestii Sexy si Viata mea neortodoxa – Netflix

Un alt reality show pregatit de Netflix este Viata mea neortodoxa (My Unorthodox Life), in care este prezentata viata personala si profesionala a Juliei Haart care a ajuns de la fosta membra a unei comunitati ultra-ortodoxe la CEO-ul companiei Elite World Group.
Viata mea neortodoxa va putea fi vizionat de maine pe Netflix.

Julia Haart s-a nascut ca Talia Leibov in Moscova in anul 1971. In 2013, si-a lansat colectia de pantofi, creand pantofi cu toc care distribuie in mod egal presiunea pe intreaga talpa a piciorului. Din 2019 este CEO-ul companiei Elite World Group, parte din Freedom Holding, Inc., o companie din SUA pe care o detine impreuna cu sotul ei, Silvio Scaglia.

Naomi Osaka – serie biografica Netflix

Tot pe Netflix vom putea viziona de vineri, 16 iulie, mini-seria biografica Naomi Osaka prezinta viata cunoscutei tenismene, de la radacinile sale culturale, la ascensiunea acesteia in tenis.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.