Kanal D difuzeaza Melek
Posturile de televiziune Kanal D si Kanal D2 vor trece in curand la grila de vara. Aceasta grila este plina de surprize, pe care le vom detalia in acest material.

Cea mai interesanta si urmarita emisiune de tip quiz intra in vacanta. Jocul Cuvintelor va avea ultima editie a acestui sezon difuzata pe 7 iulie, urmand ca emisiunea sa revina din toamna cu un nou sezon. Jocul Cuvintelor va fi inlocuita de emisiunea Bravo, ai stil! care se intoarce in grila postului Kanal D.

Reamintim ca Bravo, ai stil!, prezentata de Ilinca Vandici a fost mutata pe Kanal D2 din 3 aprilie 2023. Bravo, ai stil! va fi difuzata pe Kanal D in serile de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:30.

Din pacate pentru fanii acestei emisiuni, in loc sa isi vada favoritele 5 zile pe saptamana asa cum s-a intamplat pana acum pe Kanal D2, vor fi nevoiti sa se multumeasca cu trei editii pe saptamana.

O alta surpriza pregatita de Kanal D Romania o reprezinta difuzarea serialului turcesc numit Melek, care incepe pe 4 iulie si va fi difuzat in locul serialului Totul pentru Familia Mea (acesta se incheie pe 3 iulie). Serialul Melek va fi difuzat in serile de luni, marti si miercuri, de la ora 20.

Kanal D difuzeaza Melek

Grila de vara a postului Kanal D2 se va imbogati cu inca un serial turcesc difuzat in premiera in tara noastra. Serialul se numeste Dragoste si speranta si va intra din 10 iulie, de la ora 19. Dragoste si speranta va umple golul lasat liber in grila Kanal D2 de emisiunea Bravo, ai stil!. Serialul va fi difuzat de Kanal D2 de luni pana vineri, de la ora 19.

Emisiunea informativa a postului Kanal D2, NewsTime, va fi difuzata din 10 iulie, de la ora 20 si nu de la 21 cum a fost difuzata inca din data lansarii Kanal D2. Reamintim ca NewsTime este prezentata de Radu Andrei Tudor.

Kanal D Romania si Kanal D2 apartin companiei Dogan Media, au licenta generalista si sunt prezente in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.