Kanal D HD adaugat pe Digi Online.
Digi Online este o platforma disponibila online a operatorului RCS RDS unde putem viziona posturi TV live sau filme (cele ce sunt disponibile pe Film Now).

Chiar daca aceasta platforma online este detinuta de catre Digi, nu toate posturile tv sunt transmise live aici. Lista cu programe disponibile pe Digi Online o regasiti intr-un alt articol al acestui site.

Desi nu sunt toate posturile TV transmise live, Digi incearca sa mareasca numarul acestora pe platforma. Compania a mai adaugat recent inca un post HD. Este vorba de Kanal D HD.

Pentru cei care nu stiu, platforma Digi Online este disponibila doar pentru abonatii Digi ce detin un pachet de televiziune si un pachet de internet fix. Continutul pe platforma difera in functie de pachetele de televiziune pe care le au abonatii. De exemplu, cine detine Max Pack are acces pe Digi Online si la posturile HBO, Cinemax etc. Acelasi lucru se intampla si cu Film Now, acesta fiind disponibil doar daca detinem pachetul Film Now.

Kanal D HD adaugat pe Digi Online.
Aplicatia Digi Online este disponibila atat intr-un browser web cat si pe Android Play, pentru ca posturile tv sa fie la indemana noastra chiar si pe telefonul mobil.

Aplicatia este actualizata periodic iar imbunatatiri au fost aduse recent, atat pe partea de functionalitate cat si pe partea de design.

Spuneam mai sus ca Digi incearca sa-si imbunateasca portofoliul de posturi tv disponibile in aplicatie. Inainte de Kanal D au mai fost adaugate inca doua posturi. Este vorba de Eurosport 1 HD si Eurosport 2HD. Acestea au fost adaugate in data de 19 martie.

Voi folositi aplicatia Digi Online? Daca da, ati intampinat probleme cu ea pana acum? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos. Totodata va invitam sa ne spuneti ce posturi tv ati dori sa mai fie disponibile in aplicatie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. Nu înțeleg de ce nu adauga in aplicatia Digi.Online (iOS, Android) funcția TV Catch-up, sa putem viziona emisiunile pe care le-am ratat cu pana la 7 zile (ex: aplicația Horizon Go, decodorul HD de la Digi au aceasta facilitate)