Kanal D2, TVR Folclor, TVR Sport si AMC intra in grila analogica Digi
Dupa modificarea grilei digitale, Digi a facut pe 26 aprilie cateva modificari si in grila analogica. Pe langa aceste modificari, o parte din grila a fost rearanjata. In acest material vom detalia aceste modificari.

Din grila analogica au iesit canalele TV Paprika (postul apartine companiei AMC Networks si are licenta tematica gastronomie), Diva (apartine companiei NBC Universal si are licenta tematica filme), Prima Sport 1 (apartine grupului Clever Media si are licenta tematica sport) si Taraf TV (are licenta tematica muzica de petrecere). Aceste canale au fost inlocuite cu urmatoarele posturi:

 • TV Paprika a fost inlocuit de  Kanal D2, acesta a fost pus pe pozitia 20, la generaliste
 • Prima Sport 1 a fost inlocuit cu TVR Sport, acesta a intrat pe primele locuri din grila, la categoria sport
 • Diva a fost inlocuit cu AMC, acesta a intrat la categoria de programe filme
 • Taraf TV a fost inlocuit cu TVR Folclor

Kanal D2, TVR Folclor, TVR Sport si AMC intra in grila analogica Digi

In ceea ce priveste alte modificari, Acasa TV a fost introdus la categoria generalist. Transilvania TV are ecran negru, are doar sonor.
TVR Sport HD a primit EPG si teletext.

Pe platforma de streaming Digi Online au intrat de ieri canalele SkyShowTime 1 HD si SkyShowTime 2 HD la categoria filme. Daca pe cablu cele doua posturi pot fi urmarite de abonatii care au in contract bifat cablu digital si au un smartcam, pe Digi Online cele 2 posturi sunt la liber, adica daca un abonat are in contract bifat abonamentul analog dar are si Digi Online activata, atunci poate viziona cele 2 canale de filme.

Reamintim ca pe 25 aprilie Digi a facut cateva modificari importante si in grila digitala. Operatorul de telecomunicatii ofera abonatilor o gama variata de servicii, cum ar fi televiziune prin cablu, internet fix, televiziune prin satelit, telefonie mobila, internet mobil si energie electrica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. In Suceava nu au scos de pe analog Paprika , ci Disney Channel. In rest e ok au introdus Amc,KD2, Tvr Sport iar Tvr Folclor are doar sunet. Au mai iesit Prima sport 1, Taraf tv si diva.

 2. Bani cheltuiți aiurea ca sa duci acele frecvente analogice. Am auzit azi o stire că un bătrân a fost prăduit de niște dobitoci cu 90 de mii de lei… pe prima si antena1….

  Ps… sa nu-mi spuneți ca bătrânelul avea tv cu tub si avea decodor SD? 👍🏻. Se spune ca bătrâneii ascund sub saltea vreo 25% din PIBul României de-si ajută si neamurile…. o bombă in bloc de la o babă rătăcită ca si-a uitat ciorba sau prăjeli pe foc…sau cutremur mare ca le zboară banii pe geam. … nu mai zic Doamne Fereste de un razboi…. nu o zic numai eu…. a spus-o si guvernatorul României pe vremea cand era primul ministru.

   • Majoritatea,daca nu toți,au in contracte analogic ca este mai ieftin, dar în realitate au tv-uri cu DVB-C,și vizionează în format digital,trebuia de mult renunțat la analogic!

    • La chestia asta Digi România isi ia mare țeapă ca nu au codat cateva posturi digitale in abonament baza digital cum era inainte de pandemie. Au pierderi financiare la greu

     • Digi pierderi??? Financiare sau de clienti…Ca au crestere si la clienti si mai ales la profit…Bine ei fac profitul din extinderea retelei si marirea bazei de clienti, nu din scumpiri repetate si renuntarea la abonati…

   • Asta si din cauza ca Digi inca sta prost la capitolul echipamente.Eu am facut de la inceput contract pe digital, iar pana a venit echipamentul am fost abonat analogic.N-am inteles nici pana in ziua de azi politica asta, chiar nu poate tehnicul sa vina cu doua cartele la instalare??? Trebuie sa astept curierul sau sa ma deplasez in CRC…